General

Implica-te !

Asociatia A.R.T. Fusion, Leaders Romania si Clubul de Comunicare YnterACT-AEGEE au lansat  Campania Implica-te!

Asociatia A.R.T. Fusion, Leaders Romania si Clubul de Comunicare YnterACT – AEGEE au demarat incepand cu octombrie 2006 Campania  „Implica-te!.

Proiectul isi propune sa creasca gradul de responsabilitate sociala a tinerilor din Bucuresti prin implicarea lor in cadrul mai multor proiecte sociale oferite prin programul IMPLICA-TE, sustinut de LEADERS Romania.

A.R.T FUSION este o asociatie care isi propune ca prin proiectele sale sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor si competentelor adolescentilor si tinerilor folosind ca metoda de lucru arta participativa (teatru, muzica etc). Prin proiectul IMPLICA-TE, un numar de 30 de voluntari vor aduce in fata publicului bucurestean piese de teatru forum inspirate din realitatea cotidiana, dand posibilitatea acestuia de a-si exprima liber opinia si mai ales de a aduce solutii concrete pentru situatii de opresiune sociala prezentate in piesele de teatru. A.R.T. Fusion isi propune de asememenea sa dezvolte pe viitor proiecte care sa implice metoda newspaper theatre, in care tinerii sa puna in scena articole din ziare care sunt foarte discutate de presa si care sunt de interes pentru populatie, lasand apoi posibiliattea pubilcului sa intervina activ in piesa.

IMPLICA-TE este o initiativa a Leaders Romania prin care se urmareste punerea in legatura a ONG-urilor, sectorului business si a voluntarilor pentru a realiza impreuna proiecte in cadrul societatii civile. In cadrul acestui proiect echipa Implica-te va administra portalul Implica-te, va promova si va sustine campania care la randul ei promoveaza conceptul „Implica-te” si portalul cu acelasi nume (www.implica-te.ro ).

YnterACT este un proiect european coordonat de Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE) si reprezinta un Club de Comunicare Creativa care isi propune sa dea o fata mai umana procesului de comunicare prin folosirea unor metode alternative precum Teatru Forum, Dezbatere si Gandirea Laterala. In proiect, echipa YnterACT va construi si va sustine piese de teatru forum care sa sublinieze nevoia de luare de atitudine in comunitatea in care tinerii activeaza.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top