Stiri

Lansare de CD pentru copii la Botosani

“Anii copilariei”, produs de Casa de Productie ElectroStar.         

    In deschiderea manifestarii coordonate de Catalina Constantinovici au evoluat pe scena copiii condusi de profesorul Constantin Dicu, care au dansat samba, cel mai indragit ritm latino-american. Au urmat, ca invitati in spectacol, Elisabeta Ifrim din Dorohoi – care se poate lauda deja cu un album discografic , Gina Poleac, Ionela Nechita, Madalina Tatarusanu si Oana Osolinschi, care au cantat melodii in prima auditie, compuse de Laurentiu Palade si Catalina Constantinovici.
    Inaintea prezentarii albumului discografic “Anii copilariei”, spectatorii au urmarit un colaj de merenque si jive si i-au putut asculta pe invitatii poftiti pe scena: Catalin Moraru, redactor sef al “Monitorului de Botosani” – partener media – si Traian Apetrei, directorul Teatrului “Mihai Eminescu” din Botosani, sponsorul acestei manifestari. Spectacolul a continuat cu prezentarea albumului si astfel au cantat Alexandra Grigoroscuta – “Vine vacanta”, Roxana Ursu – “Dimineata de vara”, Dayana Iacob – “Steaua copilariei”, Viviana Sposub – “Copilul si padurea”, Costinel Balan – “Copiii lumii”, Madalina Necolau – “La dans”, Mara Bejnariu – “Voua, parintilor iubiti”, Oana Istrate – “Adio”, Claudia Rusu – “In zori de zi” si Mariuca Nicolau – “Dor de mare”.
    Pe scena au fost invitati creatorii materialului discografic: Laurentiu Palade, Eugen Ungureanu si Corina Palade. Cei zece copii care au melodii incluse pe acest CD au primit cate un premiu in bani, oferit de Sindicatul Invatamantului Preuniversitar, al carui lider este Maria Tiprigan, cate 4 CD-uri “Anii copilariei”, un CD cu muzica compusa de Eugen Ungureanu si o diploma de participare din partea Casei de Productie ElectroStar. Invitat pe scena, directorul Casei de Productie, Eugen Ungureanu, a precizat ca toti acesti zece copii sunt inclusi in “Scoala nationala a vedetelor”, ca sunt asteptati la Bucuresti, la postul OTV – partener media – , care, de altfel, va transmite acest spectacol in selectiuni, incepand din ianuarie 2007.
    Spectacolul a fost urmarit de peste 500 de spectatori, sala Teatrului dovedindu-se a fi neincapatoare. Manifestarea a fost inregistrata si de postul local Somax TV, de asemenea partener media. Copiii au acordat interviuri, au primit flori si au multumit publicului. Invitati deosebiti si aplaudati in acest spectacol au fost Diana Nita si Alexandru Mete, care au dansat cha-cha-cha si au fost rechemati pe scena.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top