Editorial

Scenarii apocaliptice

… Se va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium…

Tot mai des citesc pe internet despre acel tainic şi atotputernic guvern mondial, care din umbră – zice-se de către zvonişti şi alarmişti – ar conduce destinele întregii omeniri, fie că-i vorba de politică, fie de acţiuni militare, fie de controlul creşterii populaţiei globului prin alimente, medicamente şi servicii sanitare.

Dar membrii acestui guvern tainic o fac într-un mod aparte, adică aşa cum le-o cer interesele lor oculte, care – se spune – sunt în mult mai mare măsură certate cu bunul-simţ şi omenia decât sforăriile celor mai veroşi afacerişti şi speculanţi de pe la noi. Căci ei cu toţii (vorbesc de membrii guvernului din umbră) sunt într-atât de mari rechini ai finanţelor mondiale, încât la ţanc pot provoca o criză globală de mai mare dragul, atunci când vor să pună cu botul pe labe ba anumiţi potrivnici incomozi din finanţe sau din politică, ba anumite state pe care apoi le storc ca pe nişte lămâi. Bunăoară aşa ca România…

Ei bine, adepţii teoriilor conspiraţiei susţin că acest guvern mondial ocult urmăreşte nici mai mult, nici mai puţin decât reducerea populaţiei globului la circa două miliarde, o masă umană nu doar mai uşor de hrănit, ci şi mult mai lesne de controlat şi manevrat.

Ăsta da genocid! Iar respectivul genocid este cu atât mai monstruos cu cât el pare a fi premeditat şi planificat până în cele mai mici amănunte, dar mai ales pentru faptul că nimeni nu va fi tras la răspundere şi pedepsit pentru această apocalipsă mai ceva ca un război atomic, ca şi cum locuitorii planetei ar trebui să se împace cu gândul că-i cât se poate de firesc ca peste două treimi din omenire să fie exterminată, numai ca celor ce vor supravieţui să li se pară că o vor putea duce mai bine…

Căci cu adevărat este vorba de sfârşitul acestei lumi, mai exact de crucificarea ultimelor rămăşiţe ale omeniei şi moralităţii, atunci când anumiţi manevranţi ai destinelor umane se erijează în supraoameni şi-şi permit să elaboreze planuri criminale a căror înfăptuire ar surclasa totalul ororilor datorate războaielor purtate de predecesorii noştri de-a lungul istoriei. Prin amploarea şi grozăvia lui, un asemenea act se poate compara doar cu acele cataclisme care au avut loc şi – după toate probabilităţile – vor mai fi, cataclisme care au schimbat radical faţa planetei noastre.

Păi da. La vremea lui, Nietzsche a decretat moartea lui Dumnezeu şi naşterea supraomului, după aceea naziştii au încercat să demonstreze pe viu acest lucru prin suita de barbarii la care s-au dedat şi cărora li s-a pus capăt doar prin acţiunea conjugată a tuturor forţelor raţional-umane din lume, pentru ca azi când se face atâta caz de drepturile omului şi de solidaritatea umană, anumiţi indivizi seduşi de demonism să reîncerce detronarea Creatorului printr-un plan de-o monstruozitate fără precedent, care are ambiţia catastrofică de a trece la înfăptuirea vizionarei apocalipse a evanghelistului Ioan.

Iar Codex Alimentarius, acel pachet de norme care are la bază produsul cancerigen numit initium, ne încredinţează că treaba-i cât se poate de serioasă într-o atare măsură, încât mai ales noi românii nu putem să stăm cu mâinile în sân. De ce mai ales noi românii? Deoarece din câte se aude, România va fi prima ţară din lume unde se va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, produs furnizat de o companie germană pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Fireşte că şi pâinea va fi fabricată tot după reţetele garantat- exterminatoare ale sus-amintitului Codex, căci folosirea produselor alimentare infestate cu initium, conduce cu necesitate la creşterea de nenumărate ori a ratei riscului de cancer la colon.

De-abia după ce produsul va fi experimentat în România (în ce sens: văzând cât de bine rezistă românii, ori luând seama la sporirea numărului de canceroşi?), de-abia atunci cică folosirea lui va fi omologată şi în alte ţări ale lumi: Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada, Marea Britanie etc.

S-o creadă mutu’ că după ce românii vor începe să se îmbolnăvească şi să moară pe capete, bravii cetăţeni ai ţărilor mai sus pomenite, de altminteri foarte grijulii cu sănătatea lor preţioasă, vor fi de-acord ca initium să-şi facă de cap şi pe meleagurile lor. Nu destul se îndoapă în momentul de faţă cu felurite e-uri, încât mai bine de jumătate dintre ei sunt obezi? Experimentul se va derula doar în România, după care va fi abandonat, motivându-se că din anumite pricini (ca de pildă neglijenţa românilor), el n-a dat rezultatele scontate. Căci scopul lui chiar ăsta-i: Să scoată din circuit cât mai mulţi români!

Apoi va fi lansat un alt produs cancerigen, care la rândul lui va fi testat tot într-o ţară periferică a Uniunii Europene, întrucât – nu-i aşa? – toţi cetăţenii Europei unite sunt egali, atâta doar că, vorba lui George Orwell, unii dintre ei (a se citi vesticii) sunt mai egali ca ceilalţi…

Că ce-şi spun marii democraţi ai Apusului? Cum noi i-am ajutat pe români de au ajuns cobaii bolşevismului şi după cinci decenii tot nu le-a pierit sămânţa, ci dimpotrivă, se cheamă că au pregătirea fizică şi psihică numai bună pentru a fi din nou cobai. Desigur, de data asta nu pentru triumful îndoielnicei democraţii bolşevice, ci al celei occidentale.

Evident că românii trebuie să se opună din răsputeri la un asemenea experiment inuman. Iar forma cea mai elegantă, totodată şi mai eficace de protest, ar fi după mine să-şi lucreze pământul lor numai bun de uns pe pâine, astfel dovedind că-şi asigură hrana naturală pentru ei, ba au chiar şi disponibilităţi pentru export. Ceea ce ar fi totuna cu a spune limpede şi răspicat că atari experimente nu-şi au locul pe aceste meleaguri.

Notă: Alte scenarii catastrofice sunt construite pe ideea deja palpabilă a efectului de seră, respectiv pe cea a glaciaţiunii, consecinţă neîntârziată – spun specialiştii – a actualei poluări. Mai nou se vorbeşte din ce în ce mai insistent despre sfârşitul brusc şi extrem de enigmatic al celebrului calendar mayaş. Mai exact este vorba de data de 21 decembrie 2012, dată care după unii ar anunţa o catastrofă de proporţii, posibil efectele devastatoare datorate deplasării polilor pământului până la totala lor inversare. Unii geofizicieni chiar admit că efectele deplasării polilor magnetici ai pământului, fenomen dovedit prin analiza rocilor din cele două emisfere, s-ar putea declanşa în jurul datei considerată fatidică de către calendarul mayaş…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top