General

Femeile sunt bestii iscusite!

Printre altele, Mircea Cărtărescu iubeşte femeile pentru că…" nu se masturbează şi pentru că au de fiecare dată orgasm. Pentru că daca n-au orgasm nu îl mimează "

 Pornind de la aceste premise, m-am gândit: oare de ce iubim, noi femeile, bărbaţii?
 Pentru că sunt inteligenţi, pentru că poartă costum şi cravată, nu că nouă nu ne-ar sta bine îmbrăcate astfel dar ei sunt atât de…hmm. Îi iubim pentru că şi ei ne iubesc pe noi. Pentru că atunci când un bărbat se îndrăgosteşte, se poartă, nu ca un curcan ci ca o curcă beată. Pentru că în spatele lor stă întotdeauna o reprezentantă a sexului frumos. Pentru că sunt, nici mai mult nici mai puţin, decât nişte copii cu fitze şi aere de masculi. Pentru că îşi fac un scop în viaţă şi apoi le place să viseze, pentru că ştiu să rămână mereu tineri şi ne fac pe noi să visăm. Pentru că trebuie să fim goale ca să înţeleagă că nu-i suficient să vrei. Pentru că, atunci când le spui că sunt măgari îţi întorc şi celălalt obraz. Pentru că femeile superbe din viaţa lor, cu care se laudă în preajma vârstei mijlocii, le poţi număra pe degetele de la o mână. Pentru că se încăpăţânează şi te contrazic. Pentru că prin ochii lor ai senzaţia că vezi doar frumuseţea junglei nu şi pericolul ei. Pentru că reuşesc să te trimită într-o altă lume şi te mai scot şi din minţi nu doar din haine. Pentru că nu sunt bestii şi nu confundă niciodată dragostea cu sexul. Şi pentru multe, multe alte motive

 Dupa ce am enumerat câteva motive pentru care, noi femeile, iubim bărbaţii, încep să-mi pun o altă întrebare: oare de ce îl iubesc pe Mircea Cărtărescu ? Pentru că a omis să spună că fiecare femeie e, mai mult sau mai puţin, curvă… Pentru că dacă n-ar fi aşa atunci ce nevoie ar mai avea ei de noi? Pentru că…
 Zilele trecute mă plictiseam îngrozitor, iar atunci când se întâmplă asta doar un singur lucru mă înveseleşte. Aberaţiile "intelectuale" de pe net.

BaNc electronic 😀
30 de bărbaţi şi o femeie naufragiază pe o insulă pustie. După 30 de zile, femeia, scârbită de ce făcea, se sinucide. După alte 30 de zile, bărbaţii, scârbiţi de ce făceau, o îngroapă. Dupa alte 30 de zile, bărbaţii, scârbiti de ce făceau, o dezgroapă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top