Stiri

Litera vă prezintă Cişmigiul cultural!

ltra

 

 

În această vară, editura Litera vă prezintă Cişmigiul cultural. Titlurile cărţilor Litera vor denumi aleile parcului şi vor fi prilej de a îndemna oamenii la lectură.

 

Plimbându-se prin parc, bucureştenii vor avea prilejul de a citi şi afla despre cărţi precum O zi, de David Nicholls, Tony & Susan, de Austin Wright, Prea multă fericire, de Alice Munro, Oamenii-delfin, de  Torsten Krol, Imperiul pierdut, de Clive Cussler, Cu sufletul la gură, de Dean Koontz şi Roşu de rubin, de Kerstin Gier. Cărţi din colecţia de literatură Premium şi Thriller vor însoţi bucureştenii în această vară şi le vor fi ghiduri pentru lectura de vacanţă.

 

„ Când ţi s-au înecat corăbiile, când îţi piere cheful văzând atâtea orori şi necazuri, te întorci la literatură. Literatura e o parteneră ideală: vine când vrei, rămâne cu tine cât vrei şi te simţi bine cu ea, oricând. Prin cărţile de literatură, evităm deprimarea, dezamăgirea şi alunecările în rutină şi plictis. Literatura – ce minunat antidot împotriva adormirii spiritului!”

 

Ovidiu Şimonca – revista Observator cultural

 

* * *

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, încă de la înfiinţare, coerenţă editorială şi respect faţă de cititori. Astăzi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru mulţi cititori un reper şi o certitudine – un reper al calităţii şi o certitudine a valorii.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top