Stiri

Expozitie personala Constantin Dancoglu in Serbia

Publicul iubitor de artă fotografică din Novi Sad – Serbia, are posibilitatea ca în urmatoarele zile să admire la galeria din centrul oraşului de pe Dunăre, expoziţia personală a lui CONSTANTIN DANCOGLU din Oradea…

 Expoziţia a fost deschisă de cunoscutul artist fotograf din Serbia, Dusan Zivkic, preşedintele Asociaţiei de Fotografie, Film şi Video din Voivodina – Serbia, în prezenţa autorului.

 Noua ieşire în public a artistului fotograf orădean este cunoscută sub numele  „CULORILE VENEŢIEI” şi este organizată de Asociaţia de Fotografie, Film şi Video din Voivodina. Aceasta a mai fost prezentată în câteva oraşe din România: Oradea (Hotel Atrium şi Galeria Foto Art), Marghita (Galeria Casei de Cultură), Bucureşti (Galeriile Centrului Cultural Metropolitan), Ungaria, la Debreţin şi Orosháza, respectiv în Republica Moldova, la Galeria Euro Foto Art din Chişinău.

Expoziţia este alcătuită din 80 de fotografii color, realizate de artistul fotograf orădean, în anii 2003 şi 2006, cu ocazia călătoriilor sale la Veneţia. Cu ocazia prezentării, publicul vizitator din Novi Sad a vizionat şi o proiecţie digitală, realizată de autor, având acelaşi generic „Culorile Veneţiei”, proiecţie alcătuită din 120 de imagini, pe fond muzical.

Expoziţia artistului fotograf orădean Constantin Dancoglu la Novi Sad, este organizată în cadrul schimburilor culturale stabilite între Clubul Fotografic NUFĂRUL din Oradea şi Asociaţia de Fotografie, Film şi Video din Voivodina – Serbia.

Prof. IOSIF POPA,
Oradea
Aprilie 2008

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top