Stiri

Elogiul moderatiei

La editura Polirom a aparut recent o carte exceptionala, intitulata Elogiul moderatiei, semnata de catre domnul Aurelian Craiutu, doctor in stiinte politice al Universitatii Princeton (1999) si profesor in cadrul Departamentului de Stiinte Politice al Universitatii Indiana, Bloomington (SUA).

   

    Am deosebita onoare si bucurie de a va informa faptul ca la editura Polirom a aparut recent o carte exceptionala, intitulata Elogiul moderatiei, semnata de catre domnul Aurelian Craiutu, doctor in stiinte politice al Universitatii Princeton (1999) si profesor in cadrul Departamentului de Stiinte Politice al Universitatii Indiana, Bloomington (SUA).

    Teza de doctorat a domnului Aurelian Craiutu (discipol al filosofului Mihail Sora) a cistigat premiul Leo Strauss (2000) acordat de Asociatia Americana de Stiinte Politice pentru cea mai buna lucrare de doctorat in domeniul filosofiei politice sustinuta in 1998 si 1999 in America de Nord.

    Evenimentul de lansare a cartii domnului Craiutu, Elogiul moderatiei, publicata de curand la editura POLIROM, va avea loc in data de 15 iunie 2006, orele 16.00, la BOOKFEST (Rompexpo). Vor vorbi: doamna Mihaela Miroiu si domnul Mihail Sora.  Anterior acestei date, evenimente similare vor avea loc la Institutul Francez (12 iunie, orele 18.00) si la Institutul Cultural Roman (7 iulie, orele 11.00).

    Domnul Aurelian Craiutu este prezent deja in Romania, iar intre 5-17 iunie 2006 va fi in Bucuresti. Pentru realizarea interviurilor, a cronicilor, stirilor, emisiunilor, comentariilor si articolelor Dvs, va putem facilita intalnirea cu dansul – va rog doar sa-mi comunicati.

  

 

Cu consideratie si multumiri,

 

Cristina Rhea

Public Relations Manager

RHEA PUBLISHER

Public Relations Company

O.P. 44, C.P. 53, Sector 4, Bucharest, Romania

Phone: 0040 746 202 576, 0040 746 227 896

Email: rheapublisher@yahoo.com

office@rheapublisher.ro

Web: www.rheapublisher.ro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top