Stiri

CorectBooks – Cartea electronică îşi face debutul pe piaţa românească

Bucureşti, 1 octombrie 2010 – În premieră absolută în România, astăzi s-a lansat librăria virtuală CorectBooks, care face accesibilă, în doar câteva minute, cartea românească, pentru cititorii din întreaga lume.

 

„Lansarea CorectBooks este o dublă premieră absolută în România. Este primul magazin de carte în format digital. Şi, în acelaşi timp, pentru întâia dată, cititorii, utilizatorii Internetului, scriitorii şi editorii au posibilitatea să se antepronunţe” – a declarat Sorin Roşca Stănescu, Director General Virtual Big Bang

 

Cum?

Mai multe zile, fiecare dintre aceştia va putea intra atât pe www.corectbooks.com cât şi pe pagina de Facebook sau contul de Twitter ale proiectului pentru a spune ce îi place şi ce nu îi place în această librărie virtuală şi ce ar dori sa facă ea în plus.

Fanii cărţii de pretutindeni sunt invitaţi pe pagina de Facebook a CorectBooks să propună titluri sau autori sau edituri pe care doresc să le regăsească în librăria virtuală. Sugestiile lor vor fi analizate de către echipa de proiect şi vor contribui în mod direct la dezvoltarea bibliotecii virtuale CorectBooks. De ce să critici sau să faci propuneri imediat după ce un produs este gata ambalat şi scos la vanzare şi de ce să nu ai aceleaşi posibilităţi cu câteva zile înainte?

Până când, în următoarele zile, noi vom încărca şi celelate cărţi pe care le avem pregătite, toţi cei care doresc să achiziţioneze o carte de pe www.corectbooks.com au posibilitatea de a lansa o precomandă. Primii 1.000 de solicitanţi vor beneficia de un discount de 25% pentru orice titlu si pentru oricâte titluri îşi doresc.

În plus, toţi cei care îşi vor crea un cont de utilizator pe CorectBooks, în această perioadă, vor participa la o tragere la sorţi, în urma căreia, la începutul lunii noiembrie, 10 utilizatori vor primi cadou câte un iPad, pentru a putea citi cartea preferată oriunde s-ar afla.

 

***

CorectBooks este primul proiect dintr-o întreagă serie de iniţiative care se va lansa în luna noiembrie 2010 şi care, în final, se va constitui în cea mai complexă platformă online integrată din România.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top