Stiri

Catastrofa din Ucraina

A venit momentul să anunţăm câştigătorii, chiar dacă din cauza problemelor aparute cu siteul nostru cu câteva zile întârziere.

Multumim tuturor celor care au participat la concursul nostru.

A venit momentul să anunţăm câştigătorii, chiar dacă din cauza problemelor aparute cu siteul nostru cu câteva zile întârziere.

Trebuie să precizăm faptul că în desemnarea câştigătorilor s-a ţinut cont atât de notele acordate de fiecare redactor al revistei noastre precum si de nota cititorilor (notă rezultată ţinând cont de mai multe criterii: numărul de vizualizări a textului, numărul de voturi primite, media rezultată din voturile primite pe site si numărul de comentarii existente penru fiecare text în parte). Ţinând cont de aceste criterii au fost desemnaţi câştigătorii iar mediile finale rezultate au fost foarte strânse.

Au existat patru secţiuni iar din fiecare secţiune a fost desemnat un câştigător. Un participant la concurs a fost desemnat câştigător doar la o singură secţiune.

Câştigătorii concursului Noi,NU! sunt:

Secţiunea PROZÃ: Bogdan Cristian Tarziu cu textul Puzzle pentru orbi

Secţiunea ARTICOL DE ATITUDINE:    Răzvan Magui cu textul Sunt drogurile cheia spre fericire?

Secţiunea ESEU: Ion Pachia Tatomirescu cu textul "Iona" de Marin Sorescu – o dramă de întemeiere a paradoxismului

Secţiunea POEZIE*: Lucian cu textul Poezii

*La secţiunea Poezie conform mediei rezultate câştigător ar fi trebuie sa fie Ion Pachia Tatomirescu cu textul Noul Turn Babel. Datorită faptului că domnula Pachia Tatomirescu a fost desemnat câştigător la secţiunea ESEU premiul va fi acordat locului următor.

Mulţumim încă odată tuturor celor care au participat la concursul nostru şi sperăm să rămână colaboratori de nădejde ai revistei noastre.

Mai jos modul in care s-a acordat nota cititorilor tinand cont de vizualizarile textului/voturile primite/comentarii:


 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top