Atitudine

“Viata si moarte la Roma”

Câtă încredere poţi avea în propaganda americană…

 

 

Ne îndoim, cu foarte multă gravitate, de conţinutul ştiinţific al tuturor filmelor documentare, transmise, în zilele noastre, pe oricare dintre reţelele TV. Noi, românii, avem impresia că politica afectează Adevărul, născând ipocrizia criminală a „punctelor de vedere”, doar în cazul programelor cu specific politic (…numai orb să fii, să nu-ţi dai seama că reclamele comerciale, ba chiar şi desenele animate – au conţinut grosier-manipulatoriu, de un grad de perversitate şi de periculozitate absolut îngrijorător…!) şi doar în cazul ţării noastre, care ni se pare a fi, de 20 de ani, într-o fără de-ntrerupere campanie electorală. Nu, într-o veşnică şi odioasă Campanie a Minciunii se află şi alte state, mai ales cele cu pretenţii hegemonice pe Terra – iar SUA se află, în acest sens, pe locul I al NERUŞINĂRII, al abolirii celor mai elementare criterii ştiinţifice, în favoarea propagandei politice, cu ecouri (prin reţelele TV şi de Internet) pe toată Terra. În definitiv, globalismul, începem să ne dăm seama, înseamnă, în primul rând, răspândirea manipulatorie de informaţii (paralizante intelectual, tembelizante!), pe tot „multul rotund” al Pământului.

Înafară de Michael Moore (n. 1954), autorul unor extrem de bine documentate filme despre minciuna americană (necesară „ca aerul”, pentru a menţine un „respect” grozav de artificial, faţă de un vis COMPLET ratat al Vestului şi, mai ales, al Estului european, în care comunismul a fost satanizat unilateral, fără să se ţină seama că are rădăcini comune cu liberalismul…!!! – fără să se ţină seama că „mitul prosperităţii” este un fals şi criminal mit, produs în „laboratoarele” iudeo-masoneriei, cea care mereu ademeneşte cu materialism agresiv, pe cei „slabi întru Duh”…), despre mondializarea crimei prin „Unchiul Sam” (prin arme şi atitudini de un cinism unic în istorie şi în lume;  Henry de Montherlant – 1886-1975 – în eseul Haosul şi Moartea, acuza: „O singură naţiune a reuşit să micşoreze inteligenţa, moralitatea şi calitatea omului de pe aproape întreaga suprafaţă a pământului – şi aceasta nu s-a mai văzut de la Facerea Lumii: ACUZ SUA DE COMITERE DE CRIME CONTRA UMANITĂŢII!!!”), despre ipocrizia americană, ca mod de viaţă cotidian (Bowling for Columbine, Fahrenheit 9/11, Sicko, Capitalism: A Love Story), avem serioase rezerve, ba chiar dispreţ,  faţă de tot ce înseamnă film documentar „made in SUA”. Drept este că şi BBC-ul englezesc a preluat (regretabil…) modelul american de intoxicare şi manipulare grosolană (a se vedea „celebrele” filme despre „fraţii” lui Iisus Hristos…!).

…Dar performanţa de neprofesionalism a postului Viasat History (din cadrul Viasat Broadcasting) este, recunoaştem, greu de egalat! – prin aşa-zisul film documentar Viaţă şi moarte la Roma (Life and Death in Rome)  Statele Unite ale Americii, 2005, serial documentar, episodul 1 – reluat în 21 iunie 2009…!!!

 

Viasat Broadcasting va relua, din iunie, difuzarea controversatului episod din documentarul <<Viata si moarte la Roma>>, in care Burebista este prezentat ca fiind slujitorul lui Decebal, considerand ca materialul <<nu contine erori factuale>>.

In decembrie 2008, in urma unor repetate sesizari venite din partea telespectatorilor romani ai postului Viasat History, Viasat Broadcasting a suspendat episodul 2 al documentarului <<Viata si moarte la Roma>>, numit <<Legiunile>>, si a cerut companiei producatoare Shine Limited explicatii asupra catorva chestiuni pe care telespectatorii le-au considerat eronate si defaimatoare, arata NewsIn.

Serialul <<Viata si Moarte la Roma>>, produs in 2005, il prezinta pe intemeietorului statului dac in postura de contemporan al lui Decebal. Mai mult, <<personajul din documentar cu numele Burebista apare ca slujitor al conducatorului dacilor in cele doua razboaie contra Imperiului Roman, purtate in anii 101-102 si 105-106 e.n.>>.

Difuzat in mai multe randuri de postul History, documentarul a starnit nedumerirea si chiar indignarea telespectatorilor avizati. Unii dintre ei s-au adresat postului de televiziune, in timp ce altii si-au spus punctul de vedere pe internet. Punctul de vedere al specialistilor este lipsit de echivoc. <<Informatia despre Burebista si Decebal contemporani este o aberatie. Pacat ca nu se apeleaza la surse de informare credibile, surse libere, chiar si de pe internet>>, a spus la acel moment istoricul Stejarel Olaru.

Mike Ibeji, regizor si scenarist al documentarului, se apara explicand ca nu ar fi, de fapt, nicio referire la vestitul rege dac, ci ca ar fi vorba, in film, de un <<personaj fictiv>>. <<Burebista prezentat in acest episod este un personaj fictiv. Intregul program s-a folosit de niste personaje ireale, fara care, insa, multe dintre informatiile prezentate nu puteau fi atribuite. Am ales sa numesc acel taran dac Burebista, deoarece este unul dintre cele trei nume dace citate de diverse surse istorice. Am considerat ca cei mai multi telespectatori nu vor fi deranjati de acest lucru, ci vor aprecia faptul ca s-a folosit un nume dac, in loc a se inventa unul>>, a explicat Ibeji.

De asemenea, episodul cu pricina continea si o afirmatie ce ar putea fi considerata ofensatoare, respectiv comparatia dintre regele dac Decebal si dictatorul irakian Saddam Hussein. In partea a doua din scenariu se afirma: <<Dar acum nu este august 1990, ci anul 86 d.H.; iar dictatorul nu este Saddam Hussein, ci regele dac Decebal>>.

Dupa cum explica Ibeji, documentarul foloseste, pentru a facilita intelegerea datelor istorice, comparatii cu evenimente din actualitate. <<Dupa cum atat eu, in articolul postat pe site-ul BBC ‘Empires of Absent Mind’, cat si, mai recent, prof. Thomas Madden in cartea sa ‘Imperiile increderii’ (2008), am scos in evidenta, experientele Imperiului Roman erau pe alocuri similare celor ale superputerii de azi, America. Mai ales in acest context, consider ca problemele pe care Domitian le-a avut cu Decebal erau foarte asemanatoare cu cele pe care George Bush senior le-a avut cu Saddam Hussein>>, a spus Ibeji.

In urma clarificarilor oferite de Ibeji, Viasat Broadcasting a concluzionat ca documentarul nu contine erori factuale. De aceea, s-a hotarat ca episodul sa fie reintrodus in grila de programe incepand din iunie 2009 – cf.  9AM News.

În primul rând, a crea personaje “fictive”, pentru un documentar, este, mai mult decât un procedeu neprofesionist – O TÂMPENIE!  De ce este numit un documentar – “documentar”? De la cuvântul “DOCUMENT”!!! Cum poate fi o “ficţiune” (om ori situaţie) – “DOCUMENT”-MĂRTURIE DE NECONTESTAT, adică sursă de bază pentru cercetarea ştiinţifică?! Dintr-odată, filmul lui Mike Ibeji devine  unul cu finalitate grav suspicionabilă – iar în zilele noastre, cea mai obişnuită suspiciune este aceea de manipulare a minţilor şi a trăirilor oamenilor Terrei…- sau, în cazul în speţă, ai României…

Dincolo de acest aspect semantic, există, însă, aspectul spiritual-emoţional: cum îndrăzneşti, tu, post TV American, să blasfemiezi, prin minciună ordinară, “sfinţii laici”, reperele de lumină ale unui Neam?! Răspunsul îl avem, din păcate, la îndemână, prin chiar manualele de Istorie ale românilor: manuale care îi informează pe tinerii elevi de liceu despre UE, despre NATO, despre Holocaust…singurul lucru de care nu sunt DELOC informaţi este chiar…ISTORIA ROMÂNILOR!!! Deci, noi considerăm că acest film, departe de a fi un “documentar” – joacă rolul unui “balon de testare” (sau “hârtie de turnesol”…), pentru gradul de îndobitocire, indiferenţă şi iresponsabilitate al Neamului Românilor. Rezultatul n-a fost, probabil, pe deplin mulţumitor, din moment ce au existat reacţii ale telespectatorilor şi chiar cereri de suspendare a difuzării filmului…

…Dar nesimţirea şi cinismul “Marelui Licurici” sunt de-a dreptul …”grandioase”! După ce ai comis erori istorice pentru care un elev de clasa a IV-a primară, dinainte de 1989, rămânea repetent –  să comunici, concluziv, cu o seninătate înmărmuritoare, că “documentarul nu contine erori factuale. De aceea, s-a hotarat ca episodul sa fie reintrodus in grila de programe incepand din iunie 2009” – reprezintă, cu adevărat, o culme, o adevărată virtuozitate: CULME / VIRTUOZITATE A TUPEULUI, A MINCIUNII OBRAZNICE, A LIPSEI TOTALE DE CONŞTIINŢĂ PROFESIONALĂ ŞI DE RESPECT PENTRU ALTE NEAMURI!

UN GEST DE RASISM, CARE, ÎN NICIUN CAZ, NU CORESPUNDE CELEBREI, DE-ACUM, „POLITICAL CORRECTNESS”!!!

Încercaţi, vă rugăm, să vă imaginaţi că un post TV din România ar îndrăzni să dea pe post un aşa-zis „documentar”, prin care ar afirma şi demonstra că cei mai mari terorişti şi criminali/nemernici din lume sunt israelienii…sau că George Washington, părintele SUA, era un vestit hoţ de cai şi falsificator de bani…Cam câte ore de viaţă aţi da acelui post TV?! Noi îndrăznim să pariem că nici 24 de ore n-ar supravieţui postul, iar directorul postului TV respectiv n-ar ieşi din procesele pentru daune morale, datorate stricării (calomnioase) a imaginii unui popor întreg sau a unei personalităţi, nici prin stră-stră-nepoţii săi!!!

Dar românii…RABDĂ! Adică, cu alte cuvinte, în mod indirect, postul Viasat Broadcasting şi regizorul Mike Ibeji (numele lui numai englezesc nu e…va fi fiind vreun arab, care-şi “spală imaginea”, în faţa Marii Finanţe?! – sau chiar el face parte din complotul mondial iudeo-masonic?!) afirmă că românii, sunt o …RASĂ INFERIOARĂ ŞI DEGENERATĂ IREVERSIBIL, care poate fi jignită şi calomniată, fără nicio problemă şi fără nicio consecinţă…pentru că noi, românii, nu mai avem nici conştiinţă, nici minte…NIŞTE ANIMALE, NIŞTE VITE, CE MAI!!! La abatorul istoriei cu ele!!! – CÂT MAI REPEDE!!!

…Domnilor americani, noi mai suspectăm, tot în linia comportamentului dvs. nazist (însăşi ipoteza filmului, precum că SUA ar moşteni autoritatea militară mondială a Imperiului Roman, se înscrie în linia nazisto-rasistă: ce a făcut Imperiul Roman şi ce face actualul Imperiu American?! – AU JEFUIT/JEFUIESC LUMEA, sub pretextul că ei erau/sunt rasă superioară şi că toate celelalte popare erau/sunt… BARBARE! – …da, e COMOD, DAR NU ŞI ADEVĂRAT!!!), că vă doare, vorba lui Marin Preda, „în bumbărează”, de istoria altora…şi de istorie, în general! SUA, acest Babel, despre care „Istoria Francmasoneriei”, a lui Radu Comănescu şi Emilian Dobrescu, afirmă că este „prima mare victorie a Masoneriei: este PRIMUL STAT MASONIC DIN LUME!”), nu are istorie (decât de vreo două sute de ani…), şi, deci, este invidios faţă de istoria altora…nu are civilizaţie proprie (ci furată…de la europeni, cei mai vechi şi mai civilizaţi-spiritualizaţi europeni fiind TRACII!!!), şi este invidios pe civilizaţia altora! Şi, cum iudeo-masoneria preferă soluţiile radicale (precum naziştii…), prima grijă a neo-ginghishanilor americani (sub măşti de…”cruciaţi”!!!), cum îi numea chiar ziaristul american   Jim Clacy (comparând căderea Bagdadului, din noaptea de 21-22 martie 2003, sub 15.000 de bombe şi 350 rachete Tomahawk – cu căderea Bagdadului, acum 700 de ani, sub teroarea hoardelor fiului lui Ginghis-han, cel mai sălbatic măcelar al lumii istorice!), a fost DISTRUGEREA MUZEULUI DE ISTORIE DIN BAGDAD!!! Adică, distrugerea dovezilor scrierii sumeriene (sfârşit de mileniu IV), care se trage din cea tracică (cele 3 tăbliţe de la Tărtăria sunt mai vechi cu cel puţin un mileniu, decât cele de la Summer…! – deci, CONŢIN CEL MAI VECHI SCRIS DIN LUME!!!). Iraq-ienii înşişi, după cum spun savanţii, erau o populaţie indo-europeană”, unii găsindu-i rădăcinile în Siberia, alţii în… “Har-Deal”!!! (“Numele dacic al Transilvaniei, HAR-DEAL, “Dealul [Muntele, Pamantul] Divin [Minunat, Vrajit], de unde avem si gradina, vine din sensul de Celalalt Taram, din basmele romanesti: loc fermecat, tinut al ZANELOR, al Fetelor Padurii, al Sfintelor ce poarta numele cate unei zile a saptamanii. Hardeal este atestat in inscriptia dacica, in versuri, de pe doua vase din tezaurul descoperit la Sannicolaul Mare: HARDEAL DA TIOS ELILON A NAPA Y SONATEIS OYTON. Traducere: Gradina Domnului cea inflorita [sa infloreasca!], In ceruri o vor vedea [doar] cei renascuti!” – afirmă, în Dacia secretă, celebrul şi extreme de modestul tracolog Adrian Bucurescu).

…Dacă domnilor americani nu le pasă, din invidie otrăvită, de istoria noastră, nouă ne pasă – pentru că, precum spunea/recunoştea istoricul Iordannes Gotul, în Getica: “ducii/dux daci (n.n.: adică, din Sudul Ţinutului Tracilor) erau conducătorii goţilor  – ceea ce demonstrează             CLAR că spiritualitatea “tracilor sudici” (cu care goţii/germanicii/tracii nordici erau…”germanos” – adică “fraţi”, chiar “gemeni”, cu dacii/tracii sudici…) – era recunoscută drept SUPERIOARĂ celei a “germanilor” nordici!!!

…Şi cum zice, oare,  domnul regizor american Mike Ibeji, “tămâiosul”, repetentul la Istorie? CăBurebista a fost slujitorul lui Decebal”?! Mare ţi-e grădina Ta, Doamne, şi mulţi idioţi nesimţiţi sunt într-însa! Ia s-ascultăm vocea istoricilor profesionişti, iar nu a…”lăutarilor transatlantici”:

Burebista (de fapt, BOIREBISTA, din tribul  “boilor”/ ”celor sacri”, prin aureola-“coarnele Luminii”!!! (cf. N. Iorga, Istoria românilor, vol. I, Strămoşii înainte de români: Sigiliul Romei), conform lui Iordannes  îşi începe domnia în anul 82 î.Hr. – B. a moştenit o puternică uniune tribală, care s-a transformat în stat odată cu supunerea treptată a tuturor triburilor şi uniunilor de triburi geto-dace către autoritatea centrală”. Apoi, latinul Strabon şi gotul Iordannes, deopotrivă, afirmă  – şi, după ei, toţi istoricii europeni: “Cuceririle istro-pontice ale lui B.  au pus statul dac în conflict cu Roma. Aceasta n-a intervenit însă imediat din cauza situaţiei interne, care culminase cu războiul civil dintre Cezar şi Pompei (49 î.Hr.). (…) În schimbul ajutorului militar, Pompei recunoştea vastele hotare ale Daciei. Acesta este însă înfrânt la Pharsalos şi se refugiază în Egipt, unde este ucis. După această victorie Cezar plănuia o campanie împotriva Daciei. Îşi concentrase în anul 44 î.Hr. o mare armată pe malul de est al Mării Adriaticei. Este însă asasinat în acelaşi an. B. este înlăturat şi ucis de aristocraţia nemulţumită de creşterea puterii acestuia. Moartea lui B. a provocat mari transformări şi tulburări. Regatul dac se destramă în 4, mai apoi în 5 state. Centrul din Transilvania va fi condus după moartea lui Burebista de marele preot Deceneu.”

 …Dar Decebal, pe care, cică, Boirebista “îl slujeşte”?!

Iată ce zice istoricul roman Dio Cassius, la aproape 150 de ani de la afirmarea lui Decebal: “Era foarte priceput în ale războiului şi iscusit la faptă, ştiind să aleagă prilejul pentru a-l ataca pe duşman şi a se retrage la timp. Abil în a intinde curse, era viteaz în luptă, ştiind a se folosi cu dibacie de o victorie şi a scăpa cu bine dintr-o înfrângere, pentru care lucruri el a fost mult timp un potrivnic de temut al romanilor.”

Şi mai departe “(…)Decebal încheie o pace avantajoasă cu împăratul Domiţian în anul 89. Decebal era numit client al Romei iar regatul sau regat clienteral, primea mesteri faurari, instructori militari, etc.(…) în următorii 12 ani de pace îşi consolidează puterea şi statul (…)Confruntările dintre daci şi romani au reînceput în timpul împăratului Traian. La începutul anului 101, armata romană, condusă chiar de împărat, după ambele pregătiri de aproape 3 ani, a atacat Dacia cu 13-14 legiuni şi alte unităţi auxiliare (în total c. 150.000 de soldaţi). La 25 martie 101 împăratul părăseşte Roma, traversează Dunărea pe poduri de vase la Laederata (Ramna) şi Dierna (Orşova) pătrunzând în Dacia prin Banat.”

Pentru a sublinia dreptatea lui Iordannes Gotul şi a românului Adrian Bucurescu, care vorbesc, ambii, de fraternitatea spirituală a tracilor de sud-dacii cu tracii de nord-germanii, cităm, din nou, din  Dio Cassius: “burii germanici cu aliaţii lor îi trimit lui Traian o ciupercă uriaşă pe care era scris un mesaj prin care romanii sunt sfătuiţi pentru binele lor să se întoarcă la Roma”.

Apoi: “Din ordinul lui Traian, Apolodor din Damasc, cel mai vestit inginer al epocii, înalţă, între Drobeta şi Pontes, în anii 103105, un durabil pod peste Dunăre, pe care legiunile romane îl trec în vara anului 105, iniţiind cel de-al doilea război dacic”.

Detaliile celor două conflicte, grele şi sângeroase au fost relatate de istoricul roman Dio Cassius, dar cele mai bune comentarii sunt basoreliefurile de pe Columna lui Traian construită în Roma de Apolodor din Damasc(în 113) precum şi monumentul triumfal de la Adamclisi, din Dobrogea. După cucerirea puternicelor cetăţi care păzeau accesul spre capitală: Blidaru, Costeşti, Piatra Roşie, Băniţa, Căpâlna, Tilişca, legiunile romane încep asediul Sarmizegetusei.

În ciuda rezistenţei dace, cetatea este cucerită şi distrusă din temelii. Decebal, împreună cu câteva căpetenii, reuşeşte să părăsească cetatea încercând să continue rezistenţa împotriva romanilor în interiorul ţării. Este urmărit de cavaleria romană şi, în urma unei trădări, pentru a nu cădea viu în mâinile duşmanului, se sinucide.

…Interpretarea dată, însă, de Vasile Lovinescu (O icoană creştină pe Columna Traiană  – Ed. Cartea Românească, Bucureşti, 1996), urmând linia a genialului autor al Daciei preistorice, Nicolae Densuşianu (bun prieten cu Mihai Eminescu, iniţiat întru tracologie!) pune lucrurile într-o cu totul altă lumină: Imperiul Roman intrase într-o fază de descompunere spirituală cronică – iar TRACUL ( NU ibericul!) Traian face, sub masca de “războaie dacice”, o operaţiune magico-alchimică, de întoarcere la ORIGINILE PARADISIACE, a romanilor…căci n-a existat nicio romanizare, pentru că romanii nu erau romani, ci …TRACI!!! Abia aşa se poate înţelege cum de există o aşa de mare şi ciudată omogenitate de limbă, în toate regiunile  româneşti – deşi trupele romane n-au pătruns decât în Banat, Oltenia şi Sudul Ardealului!!! Da, dacă ne apucăm să re-citim cu atenţie Iliada lui Homer, vom ajunge la concluzia că N. Densuşianu nu era nebun! Troia era colonie TRACICĂ, iar nu grecească…Eneas, unicul supravieţuitor troian/trac din Ilyon, merge dinspre Est spre Vest, până în Peninsula Italică, devenind strămoşul cuplului (întemeietor legendar – 753 a.Ch.) Romulus-Remus…adică, se verifică teoria lui Densuşianu/V. Lovinescu , precum că romanii nu sunt decât un trib tracic, alungat de Marele Preot Echilibrator Cosmic, din Vârful KOGAIONULUI, pentru puţina lui credinţă (spre a nu molipsi cu “cancerul” puţinei spiritualităţi, pe ceilalţi traci…!!! – ULTIMUL POPOR CREDINCIOS/SPIRITUALIZAT AL EUROPEI!!! – Zalmoxis-Cel-cu-Dublă Natură funcţionând, religios,  precum un Înaintemergător al lui Hristos-Dumnezeu/ÎNVIATUL ŞI MÂNTUITORUL!!!). Şi, în felul acesta, obsesia “latină” a cronicarilor români din secolul al XVII-lea (apogeul fenomenului fiind atins de Şcoala Ardeleană şi de greco-catolicismul ei debil, artificial şi panicat, din veacul al XVIII-lea…) se dovedeşte a fi o variantă mai veche a complexului de inferioritate al României contemporane, în raport cu un Vest european tot mai despiritualizat/ateu, dar “garnisit” cu iluziile bunăstării materiale!!!

Columna Traianică este Falusul Celest, echivalent cu Axa Lumii, având în vârf reprezentarea Lojei Iohanice Tracice, întemeiată şi condusă de Însuşi Hristos-Mântuitorul: deci, prin Columna-Tron Celest din Roma, Dacia devine Ombilicul Terrei, Dacia este adusă la Roma, ca Tron-Centru al Lumii…De aceea, nu mai trebuie să ne mire că, în Istoria Romană, a lui Amianus Marcellinus, numărăm 32 de împăraţi (33 cu Traian!) pe tronul Romei, DUPĂ aşa-zisa “cucerire a Daciei”…!!!

”Consider ca problemele pe care Domitian le-a avut cu Decebal erau foarte asemanatoare cu cele pe care George Bush senior le-a avut cu Saddam Hussein” – zice breazul regizor american, Mike Ibeji. Depinde ce imagine a lui Saddam şi a iraq-ienilor te-au  pus să dezvolţi stăpânii tăi, măi lefegiule! Dacă vei viziona filmul concetăţeanului tău, Michael Moore (Fahrenheit 9/11), precum şi filmul documentar Drumul spre  Guantanamo (The Road  to Guantanamo), al lui Michael Winterbottom (2006), vei ajunge la concluzia logică precum că Saddam Hussein este cel mai puţin vinovat, în toată “Afacerea Iraq” (un adevărat îngeraş, pe lângă familia Bush-ilor, toţi fiind membri ai Lojei Sataniste Skull and Bones / Craniu şi Oase), iar “a fi terorist”, după ororile produse de americani şi de “pudelii”/slugoii lor europeni, în Iraq, a devenit sinonim cu “a fi patriot” şi cu “ a fi Erou Naţional Anonim”…

Nu uitaţi, vă rog, “lecţia Vietnam”!!!

Dar, până să te lămureşti dumneata, domnule Ibeji, cum e cu “terorismul” prin care cei săraci îşi apără “nevoile şi neamul”, fă bine dumneata, americanule, şi lasă-ne Neamul în pace! N-ai decât să faci “documentare fictive” despre cum aţi ajuns voi stăpâni peste pământul amerindienilor…sau cum se face că au ajuns cam mulţi negri, în SUA…oare de bună-voie, sau, Doamne fereşte, printr-un…”terorism organizat  şi de stat”?!

Scutiţi-ne, şi dumneata, domnule Ibeji, şi, în general, toţi “cruciaţii” ăştia asasini (şi foc de mincinoşi, inculţi şi ipocriţi!), de falsificarea propagandistică a  istoriei noastre…Nu de alta, dar miniştrii învăţământului românesc se dovedesc şi chiar sunt capabili, şi singuri, de isprava asta blasfemică, şi o şi împlinesc, cu conştiinciozitate diabolică! –  desfiinţând, până la capăt (căci ascultă de aceeaşi stăpâni, ca şi dumneata, domnule Ibeji!!!) obiectul Istorie, din Şcoala Românească, pe care au transformat-o, din altar al spiritualizării, în abator al mancurtizării…AL PROPAGANDEI ANTI-NAŢIONALE ŞI ANTI-ROMÂNEŞTI!!!

Relaţia dintre dregătorii României contemporane şi iudeo-masoneria de la Hollywood & New York/Wall Street-SUA (dacă tot vrei să găseşti dumneata…”relaţii”, între Domiţian, Bush, Decebal şi Saddam…!), ar fi precum aceea dintre Gheorghe Gheorghiu-Dej ( …& Camarila „iudeo-slavă”…) şi ocupanţii sovietici ai lui Stalin-Molotov!

                                                                                        

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top