General

Termeni si Conditii de Utilizare Site

1. TERMENI
Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest site va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si Revista Noi,NU!. Termenii si Conditiile de utilizare se refera la toate resursele puse la dispozitie cititorilor nostrii, inclusiv Forumul de discutii.
Revista Noi,NU! isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze Termenii si Conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil membrii inregistrati. Ne rezervam de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al siteului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii de utilizare, inclusiv modificarile survenite.

2. CONFIDENTIALITATE
Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc. Cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, sau cand comunicati cu noi prin acest mijloc, Revista Noi,NU! inregistreaza numai informatiile pe care dvs. ni le oferiti in mod voluntar. Revista Noi,NU! poate folosi datele dumneavoastra si pentru a va oferi informatii despre servicii si/sau produse, oferite de catre Revista Noi,NU! sau de partenerii sai, despre care noi credem ca vi se potrivesc sau corespund intereselor dumneavoastra sau care asigura buna functionare a acestui site. Revista Noi,NU! va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente. Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul in mod expres ca anumite date personale ale dumneavoastra sa fie stocate si prelucrate de catre Revista Noi,NU! si declarati expres ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii 677/2001. Conform prevederilor acestei legi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii de date personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizita Dvs: sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Revista Noi,NU! prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor. Revista Noi,NU! utilizeaza companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cand vizitati siteul www.revistanoinu.com . Aceste companii pot folosi informatii (excluzand numele, adresa, adresa de email sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa.

3. SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare trebuie sa alegeti o parola pe care sa o folositi la autentificare pe site. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea sau instrainarea acesteia. Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment. Sunteti de acord sa anunti imediat Administratorul siteului de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dvs. sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. In cazul in care veti introduce la inregistrare sau ulterior o adresa de email care nu va apartine sau care nu este valida contul dvs. va fi suspendat.

4. SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste acest site. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea dvs. sa evaluati increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea dvs. sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii sau cereri precise prin www.revistanoinu.com. Informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate “asa cum sunt”, iar folosirea acestui site se face complet si exclusiv pe riscul dvs. Nu oferim niciun fel de garantie ca: acest site va corespunde cerintelor dvs., va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii siteului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea siteului va corespunde asteptarilor dvs. sau orice erori ale siteului vor fi corectate.

5. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Revista Noi,NU! va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest site si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de dvs. sau de alti membri inregistarti. In mod expres, sunteti de acord ca www.revistanoinu.com nu va fi responsabila pentru niciun fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui site, sau orice alt aspect relationat acestui site.

6. CONDITII DE PARTICIPARE SI COLABORARE
Accesul la informatiile de pe site este gratuit. Accesul la mai multe resurse pe site si forum este conditionat de inscrierea ca membru al revistei Noi,NU! si, dupa caz, de numarul minim necesar de puncte acumulate pentru anumite resurse in functie de conditiile stabilite privind utilizarea punctelor acumulate in cadrul sectiunii de recompensare a utilizatorilor inregistrati. Inscrierea pe siteul Noi,NU! este gratuita si implica completare tuturor campurilor cerute in formularul de inscriere. Pentru mai multe informatii despre cum puteti adauga articole, in ce conditii vor fi publicate articolele trimise precum si pentru alte probleme intampinate vizitati sectiunea Ajutor sau ne puteti scrie din sectiunea Contact.
Dreptul de autor pentru textele trimise de fiecare membru al revistei Noi,NU! atat prin intermediul siteului cat si prin intermediul emailului apartine autorului respectiv. Membrii inregistrati pot trimite numai materiale originale. Raspunderea pentru incalcarea oricaror drepturi de autor revine fiecarui membru in parte pentru textele trimise si publicate. Sunt permise citatele numai cu specificarea autorului si a sursei de unde au fost preluate.
Nu este permisa inregistrarea pe siteul Revistei Noi,NU! folosind mai multe conturi. Acest lucru atrage dupa sine masuri de penalizare care pot duce pana la suspendarea/stergerea tuturor conturilor precum si a materialelor respectivului autor.
Obtinerea calitatii de membru este conditionata de confirmarea inregistrarii ppe site prin accesarea unui link de confirmare trimis automat prin email imediat dupa inregistrare. Daca in termen de 3 zile nu ati confirmat inregistrarea pe site ne rezervam dreptul de a sterge contul creat.
Sunt interzise orice comentarii, discutii pe forum sau articole precum si orice texte cu caracter defaimator, limbaj abuziv, vulgar, instigator, de hartuire, obscen, profanator, pornografic sau de amenintare.
Ne rezervam dreptul de a efectua corecturi asupra textelor inscrise in site, urmarind in primul rand remedierea unor greseli si nu mesajul sau contextul materialelor. Ne rezervam dreptul de a nu publica, de a sterge sau edita orice materiale fara obligativitatea unei explicatii.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul textelor inscrise si nu raspundem pentru acuratetea, integritatea sau continutul informatiilor disponibile in site. Indiferent de calitatea sau pozitia autorului unui material, textul exprima creatia sau parerea autorului respectiv si nu neaparat parerea sau atitudinea Revistei Noi,NU!
Ne rezervam dreptul de a reproduce in forma tiparita sau pe orice alt mediu conventional, electronic sau de orice natura, orice materiale primite pe adresa redactiei sau prin intermediul siteului in publicatii proprii sau in publicatii cu care siteul face un acord de publicare. Orice reproducere va specifica explicit autorul declarat al materialului respectiv.
Colaboratorii externi sau membrii inregistrati nu pot pretinde nicio plata sau compensatie materiala pentru publicarea materialelor indiferent de forma si suportul de publicare cu exceptia cazurilor in care exista o intelegere scrisa suplimentara in care sunt specificate conditiile de recompensare sau o decizie luata in sensul recompensarii utilizatorilor activi pe site de catre redactie tinandu-se cont de conditiile de participare si recompensare stabilite si publicate pe site.
Toate mesajele adaugate pe siteul nostru exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu al revistei Noi,NU! chiar daca acestea sunt scrise de redactorii revistei de aceea nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre participantii la discutii.
Calitatea de membru poate fi oricand revocata (temporar sau definitiv) de catre redactia Noi,NU! in cazul nerespectarii acestor termeni.
Prin inregistrarea pe site sunteti de acord sa primit prin email informatii noi despre revista si de la revista Noi,NU! In momentul in care nu mai sunteti de acord sa primiti informatii prin email despre revista sau de la Revista Noi,NU! trebuie sa ne trimiteti un email in acest sens. Dupa primirea solicitarii dvs. nu veti mai primi informatii trimise automat tuturor membrilor inregisteati prin email despre si de la Revista Noi,NU! rezervandu-ne dreptul de a sterge contul dvs. pe care il aveti pe siteul www.revistanoinu.com

7.CE PUBLICAM ?
Revista Noi,NU! este o revista care se adreseaza tuturor celor care au ceva de zis, tuturor celor care vor sa se exprime liber indiferent de culoarea politica, rasiala, religioasa pe care o impartasesc.
Adresandu-se tuturor, toti cei care au ceva de spus o pot face liber prin intermediul revistei noastre.
Toate articolele primite sau propuse pentru publicare sunt tratate separat, acordul de publicare obtinandu-se printr-un vot liber al redactorilor Noi,NU!
Daca un articol este propus de catre unul din redactorii Noi,NU! acesta nu are niciun drept de vot asupra materialului decizia fiind luata de alti 3 redactori.
Doi dintre redactorii carora li se cere sa-si exprime opinia despre un articol sunt alesi aleator de catre Redactorul coordonator care va participa la selectia tuturor articolelor.
Daca un articol nu este acceptat de majoritatea redactorilor acesta nu va fi publicat pe siteul Noi,NU! Totusi, daca subiectul este considerat ca fiind important, acesta poate fi adaugat pe forumul de discutii la o sectiune adecvata.

In principiu acceptam orice articol care se incadreaza in caracterul general al revistei. In plus, inainte de propunerea unui articol trebuie sa tineti cont si de urmatoarele criterii obligatorii:

* Articolul trebuie sa apartina celui care il propune, eventualele preluari din alte materiale incluse in articolul sau trebuie sa contina sursa de unde au fost preluate.
* Dreptul de copyright apartine in intregime autorului articolului iar prin propunerea si acceptarea acestuia pentru publicare revista Noi,NU! va detine dreptul de publicare fara a exista ulterior alte pretentii din partea autorului.
* Toate articolele publicate de Noi,NU! pot fi folosite de catre redactia Noi,NU! – precizandu-se in mod obligatoriu autorul – pentru orice promovari ulterioare sau colaborarari sau alte evenimente la care participa fara a fi nevoie de acordul autorului.
* Raspunderea pentru fiecare articol publicat apartine in intregime autorului, revista Noi,NU! fiind doar un mijloc liber de exprimare.
* In principiu NU vor fi acceptate spre publicare articole care au mai fost publicate si pe alte siteuri. Exceptiile de la acest criteriu sunt acceptate de redactia Noi,NU! in anumite conditii care tin de subiectul prezentat si importanta acestuia precum si de siteurile pe care au mai fost publicate. O publicare ulterioara pe alte siteuri este acceptata dar nu incurajata.
* Datorita caracterului necomercial al siteului nu vor fi recompensate in bani articolele publicate.
* Caracterul general al revistei Noi,NU! este de atitudine si cultura incurajand astfel ca articolele pe care le propuneti sa se incadreze in acest gen. Totusi, acest criteriu nu este obligatoriu dar este preferat.
* La sectiunea Jurnalul meu, vom accepta in principiu orice creatii personale. Nu vom trata strict literar propunerile primite tocmai datorita numelui rubricii care trebuie luat ca atare. O rubrica prin care orice creatie este binevenita. Trebuie sa tineti cont de faptul ca, comentariile sunt permise permitand astfel ca materialele publicate sa fie criticate de catre cititorii nostrii. A nu se intelege ca toate materialele vor fi publicate. O minima selectie, totusi, va exista.
* Toate materialele publicate trebuie sa fie acceptate de redactia Noi,NU! astfel:
– Articolele trebuie acceptate de majoritarea redactorilor
– Stirile trebuie acceptate de cel putin 1 redactor
– Jurnalul meu trebuie acceptat de cel putin 1 redactor
* Nu acceptam articole injurioase, cu caracter violent, vulgare, defaimatoare, rasiste sau orice alte informatii care atenteaza bunului simt.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Revista Noi,NU! poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui site fara a anunta in prealabil in cazul in care consideram ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui site. Sunteti de acord ca www.revistanoinu.com nu-si asuma niciun fel de responsabilitate fata de dvs sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului la acest site.

In cazul in care aveti observatii sau sugestii cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare va invitam sa ne contactati prin sectiunea Contact

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top