General

Recompensăm utilizatorii activi!
Pentru că dorim să fim alături de colaboratorii  fideli Revista Noi,NU! recompensează activitatea utilizatorilor înregistraţi pe siteul www.revistanoinu.com Sistemul de recompensare a utilizatorilor înregistraţi este disponibil din luna februarie 2009 şi până acum a suferit mai multe modificări. Vor mai exista modificări pe parcurs toate urmând să fie disponibile în această pagină pentru ca toate informaţiile să fie uşor de găsit. Mai jos găsiţi modalităţile de acumularea puncte aplicate în acest moment.

Recompensarea utilizatorilor activi se face prin acumularea de puncte în funcţie de ceea ce faceţi pe siteul nostru. De reţinut este faptul că pentru a acumula puncte trebuie să fiţi autentificat pe site. Dacă nu sunteţi autentificat pe siteul nostru cu un nume de utilizator şi o parolă nu puteţi acumula puncte. Puteţi vedea numărul de puncte acumulate dupa autentificarea pe site.

Dacă nu sunteţi înregistrat o puteţi face urmând linkul:
http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_comprofiler&task=registers  

Dacă sunteţi înregistrat dar aţi uitat parola sau numele de utilizator le puteţi recupera urmând linkul
http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_comprofiler&task=lostPassword

şi completând, după caz, informaţiile cerute. Veţi primi automat pe adresa de email datele dumneavoastră. Parola o veţi putea schimba oricând doriţi, după autentificare, din sectiunea Utilizator Editare profil Contact info.

Pentru orice nelămuriri, sugestii, propuneri sau observaţii ne puteţi scrie utilizând secţiunea Contact sau pe forum prin secţiunea dedicată: Întrebări frecvente / Ajutor

Campania iniţiată de Revista Noi,NU! Recompensăm utilizatorii activi se adreseză doar membrilor înregistraţi pe site iar în acest moment punctele se acordă în funcţie de activitatea pe site după cum urmează:

 
Actiune Puncte
Înregistrarea pe site. Se acordă în momentul în care vă creaţi un cont pe siteul www.revistanoinu.com 50
Autentificarea pe site pentru fiecare zi în care vă autentificaţi 3
Ca autor al articolului primiţi punctele dacă un utilizator autentificat citeşte articolul dvs. 3
Pentru fiecare articol votat 1
Pentru fiecare invitatie de a se inregistra pe site catre un prieten prin email 1
Daca prietenul accepta invitatia 3
Procent – din punctele acumulate de prietenul dvs care se inregistreaza la invitatia trimisa – acordat dvs. 10%
Pentru fiecare comentariu adaugat la textele publicate pe site 3
Pentru fiecare subiect nou deschis pe FORUM 2
Pentru fiecare raspuns pe FORUM la discuţiile deja deschise 2
Pentru fiecare raspuns la intrebarea de pe site
3
Bonus cadou de ziua dvs. Pentru a acumula punctele cadou trebuie să completaţi data naşterii. Pentru acest lucru vă rugăm să va autentificaţi iar în secţiunea Utilizator > Detalii puncte> Editează Profilul completaţi data naşterii. Dacă de ziua dvs. vizitaţi siteul nostru automat veţi primi punctele 50

În calitate de utilizator activ puteţi opta pentru adăugarea unui banner pe siteul nostru. Pentru acesta costul afişării substanţial redus faţă de costul standar pentru o lună. Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi prin secţiunea Contact. Punctele vor fi scăzute lunar din contul dvs. până în momentul în care veţi solicita renunţarea la acest lucru sau nu veţi mai avea suficiente puncte urmând ca banner-ul dvs. să nu mai fie afişat pe siteul nostru.

Dacă nu aveţi suficiente puncte acumulate nu este nicio problemă. Acum puteţi cumpăra puncte pe siteul www.revistanoinu.com prin PayPal Pentru a reuşi să cumpăraţi puncte trebuie să aveţi un cont pe www.paypal.com. Pentru a cumpăra puncte vă rugăm să vă autentifici şi să urmaţi linkul: http://www.revistanoinu.com/Cumpara-puncte.html
 
 Pentru a vedea câte puncte aţi acumulat, pentru a participa la propunerea noastră sau pentru a cumpăra puncte trebuie să vă înregistraţi/autentificaţi pe siteul www.revistanoinu.com

 Pentru orice nelămuriri, sugestii, propuneri sau observaţii ne puteţi scrie utilizând secţiunea Contact sau pe forum prin secţiunea dedicată: Întrebări frecvente / Ajutor

Începând cu luna septembrie 2009 vă propunem o nouă secţiune prin care puteţi fie acumula puncte noi fie puteţi folosi puncte acumulate pe site: Cărţi în format pdf. Mai multe informaţii urmând linkul: http://www.revistanoinu.com/Carti-in-format-pdf.html

Puteţi dona punctele acumulate de către dvs. către un alt utilizator. Pentru acest lucru accesaţi secţiunea utilizator, Transferă puncte după autentificare.

Noi opţiuni de acumulare de puncte vor fi disponibile în viitor. În plus, periodic, vor exista coduri promoţionale prin care veţi obţine puncte bonus.

De asemenea pot exista şi bonusuri acordate utilizatorilor nostrii.

Detalii despre punctele acumulate, statistici precum şi istoricul punctelor acumulate în contul dvs. găsiţi în secţiunea Utilizator disponibilă după autentificarea pe site. Tot acolo veţi putea transfera punctele câştigate de dvs. către un alt utilizator.

Dacă aţi acumulat numărul minim de puncte în funcţie de acţiunile pe site conform condiţiilor din tabelul de mai jos puuteţi solicita transformarea punctelor fie în RON (100 puncte= 1 EURO) fie puteţi solicita ca premiu o carte. Pentru a solicita transformarea punctelor în premii sau RON trebuie să îndepliniţi cel puţin o condiţie de utilizare a punctelor din cele existente mai jos, să vă autentificaţi pe site ă accesaţi meniul Validare Puncte şi să introduceţi numărul de puncte pe care doriţia să le utilizaţi/validaţi. După validarea punctelor dacă îndepliniţi una din condiţiile de mai jos veţi primi un email prin care vi se va solicita să completaţi un formular de utilizare a punctelor în care veţi putea opta modul prin care doriţi să utilizaţi punctele acumulate. Pentru efectuarea transferului către contul dvs. există o taxă de transfer de 100 de puncte care va fi scăzută fie din punctele rămase după solicitare dacă rămân suficiente fie din punctele solicitate a fi transferate. Transferul va fi efectuate in RON la cursul oficial BNR din ziua validării punctelor. Dacă solicitati ca din punctele acumulate să primiţi o carte există o taxă de transport de 200 puncte şi se reţine din punctele validate.

Întrucât utilizator activ implică acumularea de puncte din cât mai multe acţiuni puteţi solicita utilizarea punctelor acumulate pe site dacă aţi acumulat numărul minim de puncte necesar şi îndeplinind condiţiile de mai jos:

C1 1000 puncte daca punctele acumultate provin din cel putin:
| peste 85 % puncte primite de la cititori pentru articolele publicate
C2 1500 puncte daca punctele acumulate provin cel putin din:
| peste 50 % din puncte primite de la cititori pentru articole publicate
| 150 puncte acumulate din discutiile pe forum
| 150 puncte acumulate din comentariile adaugate la articol
C3 2000 puncte daca punctele acumulate provin cel putin din:
| peste 25 % puncte primite de la cititori pentru articole publicate
| 250 puncte acumulate din discutiile pe forum
| 250 puncte acumulate din comentariile adaugate la articole
C4 2500 puncte daca punctele acumulate provin din cel putin:
| peste 15 % puncte primite de la cititori pentru articole publicate
| 350 puncte acumulate din discutiile pe forum
| 350 puncte acumulate din comentariile adaugate la articole

După solicitarea de transformare a punctelor punctele acumulate urmează a fi validate în următoarele 7 zile. Acordarea fiecărui punct este înregistrată automat şi conţine data, ora, minutul şi secunda în care punctele au fost acordate. Pentru a preîntâmpina eventualele abuzuri vor fi validate doar punctele dobândite după cel puţin 1 minut faţă de punctele dobândite anterior. Cu alte cuvinte punctele din activităţi diferite acumulate în mai puţin de 1 minut (în acelaşi minut) nu vor fi validate.  Nu de puţine ori s-a constatat că într-un minut au fost citite şi votate 3 articole ! Se vor aplica următoarele penalizări (după fiecare caz în parte) după cum urmează:

Actiune Puncte Procent puncte anulate din puncte validate
Daca in cursul unei luni nu acumulati niciun punct din actiunile disponibile
            -25           0
Daca se anuleaza intre 5-10% din punctele acumulate             –           5%
Daca se anuleaza intre 11-25% din punctele acumulate         15%
Daca se anuleaza intre 26-35% din punctele acumulate        30%
Daca se anuleaza intre 36-50% din punctele acumulate*        45%
Daca se anuleaza intre 51-75% din punctele acumulate**       75%
Daca se anuleaza peste 75% din punctele acumulate***      100%


*utilizatorul poate fi restricţionat la acumularea de noi puncte pe o perioadă între 1-3 luni

**ţinând cont de activitatea utilizatorului se poate opta în plus şi pentru anularea tuturor punctelor sau limitarea de acumulare de puncte noi pe o anumită perioadă sau nelimitat

***utilizatorul nu va mai putea acumula puncte pe o perioadă între 1-3 luni sau nelimitat în funcţie de activitatea acestuia. Se poate lua decizia blocării accesului utilizatorului pe o perioadă de minim 30 de zile.

% de puncte anulate se refera, in cazul solicitarilor multiple de utilizare a punctelor, la punctele acumulate si cele anulate de la ultima solicitare de validare.

Este interzisă utilizarea mai multor conturi de aceeaşi persoană. Dacă se contată acest lucru conturile respective vor fi blocate iar toate punctele vor fi anulate conturile urmând a fi blocate fie pe o perioadă de 30 de zile, fie definitiv. Cel puţin un cont va fi blocat definitiv

Numărul maxim de puncte pe care le puteţi acumula într-o zi este 250. Toate punctele care depăşesc numărul maxim acceptat vor fi scăzute automat.

De asemenea ne rezervăm dreptul de a acorda puncte de penalizare, de a anula  toate punctele acumulate sau de a bloca temporar sau definitiv accesul unui utilizator pe site pentru utilizatorii care vor încerca să obţină puncte în mod abuziv.
Ne rezervăm dreptul de a aduce orice oricând modificări la modul de recompensare a utilizatorilor înregistraţi. Modificările vor fi aduse la cunoştinţa dvs. în această pagină şi intră în vigoare în momentul publicării lor.

Periodic pot exista promoţii prin care se pot aloca mai multe puncte decât cele standard afişate în această pagină. Promoţiile, termenul de valabilitate şi condiţiile vor fi disponibile pe forum la secţiunea Concurs > Recompensăm utilizatorii activi > Promoţii active!

Pentru orice sugestii, propuneri sau obsevaţii vă rugăm să ne contactaţi prin secţiunea Contact.

v.3.12.1


Pentru fiecare raspuns la intrebarea de pe site
3 25 75 150
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top