General

Noi,NU! Un nou format

Revista Noi,NU! este disponibilă într-o nouă formă grafică şi o nouă adresă web. În aceste momente siteul este într-o continuă construcţie

    Ne face plăcere să vă prezentăm noua formă a revistei Noi,NU! care s-a concretizat şi cu sprijinul celor care au răspuns sondajului nostru. Odată cu forma nouă s-a schimbat şi adresa de acces. Totuşi, pe vechiul site [http://noinu.rdscj.ro ] veţi putea citi articolele publicate în revista noastă până în luna martie 2006.

   Din păcate, nu am reuşit să aducem toate modificările necesare în timp util, ajungând la concluzia că trebuie să publicăm noua formă a revistei sub rezerva unor modificări ulterioare motiv pentru care momentan siteul nostru nu este finalizat. Vor mai fi aduse modificări şi noi facilităţi în cel mai scurt timp, siteul fiind într-o continuă "modernizare". Toţi utilizatorii înregistraţi pe vechiul site au fost transferaţi pe noua adresă primind un email în acest sens. Anumite secţiuni pot fi inactive sau nu se regăsesc pe noul site cel puţin în această perioadă de "tranziţie". Secţiunea Artă fotografică urmează să fie activată într-o nouă formă în cel mai scurt timp.
    Mai multe informaţii despre siteul nostru precum şi termenii de utilizare pot fi găsite aici.

 

     

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top