General

Manifestul partidului literar roman!

…Scrieţi pentru voi şi pentru o schimbare, un ultim marş victorios al unei culturi în comă…

Tovarăşii mei! Astăzi suntem într-un moment crucial al luptei noastre împotriva inculturii de clasă care a cuprins această ţară. Astăzi lupta devine mai aprigă, astăzi trebuie să încercăm să-i zdrobim odată pentru totdeauna pe îngâmfaţii care au pus mâna pe cultura noastră milenară. Fumul revoluţiei îi va îneca pe toţi şi noi, cei demni, ne vom ridica şi vom făuri un viitor adecvat pentru copiii noştrii!

    Să ne unim împotriva tuturor maneliştilor care au cotropit această ţară, să ne unim împotriva televiziunilor telenovelă care îşi creează adevărate imperii mas-media, să luptăm împotriva ziarelor paparazzi care reprezintă astăzi filosofia unei generaţii decadente! Să lovim cu pumnul în masă şi să ne cerem drepturile! Avem dreptul să fim la conducere şi doar printr-o revoluţie literară violentă putem face asta!

    Nu mai scrieţi pentru devoratorii de literatură, nu mai scrieţi pentru criticii care ajung demiurgii lumii literare fără să scrie o carte… Scrieţi pentru voi şi pentru o schimbare, un ultim marş victorios al unei culturi în comă. Nu mai căutaţi cuvinte pe înţelesul tuturor, pentru că nu toţi trebuie să înţeleagă! Păstraţi-vă demnitatea şi luptaţi împotriva celor care vor să v-o răpească!

    Noi reprezentăm viitorul acestei ţări! Noi, generaţia care nu este şi nu va fi niciodată de acord suntem cei care putem schimba lumea! Începem din România da, dar în scurt timp strigătul nostru va fi auzit în întreaga lume şi atunci masele de scriitori se vor uni sub steagul literaturii! Să păşim cu incredere şi mai ales să  nu uităm: trăiască scriitorii, trăiască literatura!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top