General

Despre Rusi si Arme Climaterice

“Nu numai că avem arme noi care au fost dezvoltate dar unele concepte geo-strategice au fost alterate deja în mod fundamental: spaţiul şi manipularea climaterică (subl. noastră) au înlocuit Suezul sau Gibraltarul ca elemente de strategie şi importanţă"

    Când recent s-a pus în discuţie în Parlamentul României posibila sabotare a României de către ruşi, prin afectarea artificială a climatului României, dintr-unul normal, într-unul de inundaţii, folosind arme climaterice, multe sprâncene de neîncredere s-au ridicat la oameni şi nu numai la cei care sunt puşi ca să ‘ridice sprâncenele’ de către interesele ruseşti din ţară. Mulţi oameni de bun simţ găsesc această posibilitate incredibilă. Şi totuşi, aceste arme au existat în componentţa Rusiei încă din anii ’70.

    Totul a pornit de la Statele Unite, care deja deţinea această tehnologie şi care în 1977 a vândut Rusiei cel mai mare electro-magnet din lume, capabil de-a genera un câmp magnetic de 250,000 de ori mai mare decât cel al Pământului. Ruşii şi americanii au explicat această tranzacţie ca destinată:” continuării studiului de radiaţie electro-magnetică şi a aplicărilor sale în sferele modificării climaterice” –subl. noastră-. ( Don Bell Reports, Nr 32, 1978).

    Rusia începuse deja cercetări în modificarea climaterică a Pământului din 1974 şi prin 1976 instalase deja patru transmiţători prin fostul Imperiu Sovietic. Apropiatul Casei Albe de la mai mulţi preşedinţi americani Zbigniew Brzezinski a spus clar: “Cred că acceptăm idea unei vaste expansiuni (guvernamentale),  în reglementările sociale. Asta ar putea include reglementarea unui număr limitat de copiii, poate chiar reglementarea sexului copilului, -când va permite tehnologia acest lucru-, reglementarea climaterică (subl. noastră), reglementarea timpului de odihnă (a cetăţenilor) ş.a.m.d.  

    În cartea sa “Between Two Ages”, ppg. 56-57 (Între Două Civilizaţii) Brzezinski a amplificat acest subiect: “Nu numai că avem arme noi care au fost dezvoltate dar unele concepte geo-strategice au fost alterate deja în mod fundamental: spaţiul şi manipularea climaterică (subl. noastră) au înlocuit Suezul sau Gibraltarul ca elemente de strategie şi importanţă".

    Pe lângă rachete şi explosive şi bombe mai precise, dezvoltări viitoare pot include avioane pilotate prin telecomando (automate), instalaţii militare suboceanice, arme biologice şi chimice, arme radionice (raza morţii) şi alte feluri de război – până şi clima duşmanilor va putea fii modificată …

    Tehnici de modificare climaterică ar putea fii folosite ca să producă perioade prelungite de secetă sau de furtuni, -subl. noastră- astfel şantajându-i pe competitori ca să accepte termenii doriţi de noi”.

    Pe lângă interesele imperialiste, corporaţii şi/sau guverne care au anumite avantaje de petrol sau gaze naturale, ar putea agrava climatul unei ţari luate în vizor, şi pentru a vinde mai multe combustibile cât şi pentru a impune un noi imperialism. Rusia deja a arătat că-i în stare să folosească gazele naturale ca şantaj împotriva Moldovei şi a Ucrainei iarna trecută, fie că nu le vinde de loc, fie că le-ar vinde la supra-preţ, într-o iană “particular de friguroasă“.   

    Se pune întrebarea de ce guvernul Americii a permis asemenea vânzare de tehnologie pe care ruşii ar folosi-o ca arme climaterice în numai chestiune de timp. Pentru cei încă neavizaţi, în Congresul SUA şi în Casa Albă, forţele de interese, altfel spus “lobby” (în traducere: ‘a oamenilor din coridoare’), influenţează des pe politicienii ţării prin cadouri şi cunoştiinţe (mai ca la Bucureşti spus, prin ‘pile’) în voturile şi deciziile politice ale acestora, inclusiv în chestiuni de politică externă.

    Oamenii bancherilor familiei Rockefeller, care au enormă influenţă la Washngton D.C. de generaţii şi care au dat împrumuturi cu dobânzi mari şi au făcut afaceri oneroase cu ruşii din 1933 sunt cei care, împreună cu familia bancherilor Rothshield din Londra, au fondat pe 20 Octombrie 1969 International Basic Economy Corporation (Corporaţia Economiei Internaţionale Esenţiale), al cărui scop era ca să: “dezvolte piaţa Sovieto-Americană“.  Conform lui Gary Allen, autorul eseului Building Communism (Construirea Comunismului) din American Opinion (Decembrie 1975, pag.95), prin intermediul lor (Banca Chase Manhattan a lui Rockefeller de exmplu, îşi găsise sediu la Moscova încă din 1972), au avut loc tot felul de vânzări de tehnologie americană ruşilor.

    De asemenea, un alt Rockefeller a format în 1974 aşa-zisul National Council for US-China Trade (Consiliul Naţional Pentru Schimburi US-China). În ciuda faptului că la ora respectivă 10 % din populaţia Chinei trăia în lagăre de muncă forţată, prin intermediul acestuia s-au facilitat schimburi tehnologice unde China cumpăra tehnologie americană şi plătea cu bani veniţi prin intermediul băncii sale. Prin ‘tehnologie’ se înţelege sisteme de radar, elicoptere, avioane, inclusiv tehnologie care a permis intalarea şi producerea armelor climaterice.

    Dacă la chinezi situaţia este foarte armonioasă între dictatorii comunişti odioşi pe de-o parte şi băncile şi corporaţiile americane pe de altă parte, care de la instalarea de sonde petroliere la fabricarea tenişilor şi a computerelor, au găsit un Eldorado de piaţă şi de mână ieftină de lucru la chinezi şi colaborează peste trupurile miilor de studentţi omorâţi în Piaţa Tianamen în 1989, cu ruşii pare să fie o altă mâncare de peşte la timpul prezent.

    Avansarea lui NATO/Americii şi a Comunităţii Europene în Estul Europei şi avansarea Rusiei în lumea arabă cu care America e în război, i-au rigidizat pe unii contra altora. Cu România în NATO şi gata ca să intre în Comunitatea Europeană, ruşii lovesc în românii de pe ambele maluri ale Prutului în încercarea de a ne menţine prin intimidare într-un soi de ‘pământ al nimănui’ (adică al lor).

    Imperialismul militar arătat de ani de zile prin ocuparea Gruziei şi a Moldovei, care vor libertate, manifestat şi prin imperialism economic (interzicerea vânzării vinurilor acestor două ţări în Rusia) şi prin imperialismul energetic recent al opririi gazelor de încălzire Moldovei şi Ucrainei (al cărui preşedinte Rusia a încercat şi să-l otrăvească) de iarna trecută, arată că ruşii dau din copite în mod disperat ca să oprească lumea civilizată cât mai departe de ei.

    În privinţa României, de la plecarea KGB-iştilor de la Cotroceni (conduşi de Iliescu), ruşii au pierdut controlul României şi asistă neputincioşi la integrarea României în NATO şi în Comunitatea Europeană. Ori România fără Basarabia (unde populaţia de peste 80 % este de etnici români) nu se poate şi cum ruşii au ocupată o parte din Moldova (Transnistria) observă cu işi pierd ocupaţia de sub cizme.

    Deci dacă se dovedeşte ştiinţific că ruşii au folosit arme climaterice contra României, acesta este un act de război. şi cum a te război cu o ţară NATO înseamnă a te război cu NATO, ruşii vor fii puşi în mare încurcătură, pentru a se explica în faţa NATO, pentru un act de război în care au folosit arme climaterice .

    În ceea ce îl priveşte pe subesmnatul, cred că există o metodă simplă de a rezolva problema: acordarea automată a cetăţeniei române etnicilor români din Basarabia şi din teritoriile ocupate, ca urmare a dictatului  nazisto-comunist din  1939, după modelul accordării cetăţeniei israeliene etnicilor evrei din lume de către Israel. Odată ce majoritatea etnicilor români din Basarabia si celelalte teritorii (vezi românii din Ucraina care sunt a treia populaţie din Ucraina ca demografie) vor primi cetăţenia română, unirea cu Basarabia va fi ‘de facto’ împlinită şi ruşii vor trebui să se retragă din Estul Moldovei, pentru că nu vor putea exista cu trupe de ocupaţie într-o ţară NATO.

    Mai mult, chiar şi minoritarii alogeni din Basarabia o să vrea să primească cetăţenia română, pentru a putea circula liber în U.E. Deja mulţi dintre ei au şi primit paşapoarte şi cetăţenia română, ‘mulţumită‘ corupţiei angajaţilor Ambasadei Române din Chişinău, contra mitei şi în detrimental etnicilor români care n-au avut cu ce să-i mituiască pe cei de la ambasadă şi au rămas cu buzele umflate.

    Desigur că aliaţii americani, cu tehnologie climaterica şi de supraveghere a acesteia net superioară ruşilor, pot să confirme sau să infirme în mod ştiinţific guvernului român,  dacă ruşii au atacat România cu arme climaterice, care au dus la inundaţiile şi la pierderile omeneşti din anul acesta şi din anul trecut. Depinde de guvernanţii români dacă o să-şi apere poporul şi o să ia atitudine în această privinţă, sau dacă o să facă alte ‘sacrificii istorice’ şi în acest domeniu şi o să muşamalizeze acest act de terorism statal din partea Rusiei, contra poporului nostru.   

Gabriel Teodor Gherasim
New-York

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top