Jurnalul meu

De vorbă cu presa

 

 

Ce vreau să spun este că în de este tot mai greu să vorbeşti fără să ajungi la ziare. Pentru cei mai pesimişti şi neîncrezǎtori am pregătit acest scurt articol.

Poate că pe mulţi îi va duce la nu mai ştiu eu ce însă vreau să vă asigur că nu vreau să mă apuc să fac publicitate cine ştie cărei publicaţii dar nici nu vreau să nu semnalez faptul că zilnic folosim titluri de publicaţii mai mult sau mai puţin vândute. Nu vreau să fac din acest articol dar îmi place să scot în evidenţă lucruri pe care cea mai mare parte a oamenilor nu le la prima vedere.


este cã ziarele au un foarte puternic asupra a tot ceea ce facem şi cã ziarele sunt tot mai prezente în viaţa noastrã. Nu vreau sã fac multã dar nu ai cum sã porţi un dialog normal fãrã sã te foloseşti de numele vreunei publicaţii. putem spune cã de exprimare este destul de restrictionatã dacã luãm în considerare faptul cã soluţie sã rezişti este sã te menţii în zona de jurnalism unde este cel care face cã de fapt ceea ce conteazã este doar pentru a vedea cum acţioneazã   asupra celorlalţi.


La drept vorbind în cel mai important este sã ştii sã dai pe informaţia de care ai nevoie ca sã nu te trezeşti cã ţi s-a golit de lucru.


Ajungi sã te întrebi Nu mai şti dacã eşti şi te pomeneşti cã te ia şi nu mai ai cum sã spui pe care o ştiai, iar din care erai nu mai rãmâne nimic.


de voinţa ta ajungi sã-ţi uiţi ideea iar totul sã se transforme într-un fapt care te va duce la pierzanie.


Ajungi, pentru a avea sã joci totul la sperând ca în curând sã ai şi tu Partea cea mai rea este cã nu mai este cum o ştiai şi te face sã nu mai fi aşa cum erai odatã.


Pleci liniştit sã faci dar dupã ce intri într-un te trezeşti brusc cã nu mai e cum era odatã.


magazinului, vigilent, prinde pe cineva în şi îţi spui cum mai poate sã fie când toate s-au schimbat aşa de mult !? Nici mãcar nu mai este ce era mai demult, doar nişte rãspândite pe portativ care au pretenţia de mari hituri. Privite prin celui care are o dependenţã de anumite lucruri.


Şi atunci te întrebi: cum sǎ nu-ţi schimbi radical şi dacǎ mai are vreun să continui!? Nu mai vezi nici mǎcar cum aratǎ aşa cǎ pur şi simplu ajungi să vezi la ce anume mai ai de făcut. Dar în încheierea acestui articol mă tot uit unde anume ar trebui să pun şi să aştept
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top