Stiri

Studii liceale, universitare, programe de Master, MBA si Doctorat, in Marea Britanie

va fi titlul Seminarului sustinut joi, 19 aprilie, in Bucuresti, de catre tanara masteranda Ozana Giusca, director al Bridge Europe Consulting Ltd., Londra.

    Seminarul prezinta BRIDGE–STUDY (www.bridge-study.org), program prin care se ofera consultanta si consiliere GRATUITA pentru studiul in Marea Britanie si care mediaza legatura dintre posibilii aplicanti si institutiile pe care firma le reprezinta: Lancaster University Management School, Greenwich School of Management, Regents College cu European Business School London, British American College London si Webster University, Trinity International School of Tourism Management, Copenhagen Business School.

    Licentiata in economie, Ozana Giusca a fost, pe rand, Financial Analyst, Broker, Investment Manager, Associate, Director, la importante firme financiare si de business din Romania si Marea Britanie, precum Danubius Securities, Pater Bank, Carphone Warehouse, Fieldstone Private Capital Group, Catalyst Partners. In anul 2000, Ozana a absolvit un program de MBA in Finante la City University Business School, Londra. In plus fata de cariera de business, Ozana este si Visiting Lecturer, predand Project Finance la studenti masteranti ai Queen Mary, University of London.  Actualmente este Membru al Romanian Business Club din Londra.

    Compania sa, Bridge Europe Consulting Ltd., din Londra, este singura companie de consultanta din Marea Britanie care faciliteaza, pe de o parte, afacerile intre companiile britanice si cele din Romania si Bulgaria si, pe de alta parte, participarea tinerilor romani si bulgari la studii liceale, universitare si postuniversitare in Marea Britanie.

    Bridge Europe Consulting Ltd. este singurul reprezentant autorizat al unor prestigioase colegii si universitati din Marea Britanie pentru promovare si recrutare de studenti romani si bulgari.

    Evenimentul din 19 aprilie se adreseaza cu precadere celor care doresc sa-si urmeze cursurile liceale, universitare si postuniversitare in Marea Britanie. Programul BRIDGE–STUDY reprezinta o punte de legatura intre institutii academice internationale (in special din Marea Britanie) si cei interesati sa studieze in cadrul acestora, oferind informatii, consiliere, indrumare, asistenta in procesul de aplicare si relationare cu universitatile reprezentate. Prin Programul BRIDGE–STUDY, studentii acceptati beneficiaza de asistenta si informatii utile la care nu toata lumea are acces.

    In cadrul acestui seminar, vor fi oferite informatii despre: sistemul de invatamant din Marea Britanie, programele si particularitatile unor universitati din Marea Britanie, Grecia si Danemarca, sfaturi practice referitoare la aplicatie si plecarea in strainatate. Prin Programul BRIDGE–STUDY, cei interesati beneficiaza de consultanta si consiliere gratuita pentru alegerea programului si institutiei de invatamant; asistenta in alcatuirea dosarului de aplicatie (incluzand revizuirea CV-ului, a scrisorilor de recomandare si a eseului), precum si un feedback realist referitor la sansele de acceptare la diferitele colegii si universitati; depunerea aplicatiei pentru studenti, incluzand legatura cu colegiul / universitatea pe tot parcursul aplicatiei; informatii si indrumare pentru obtinerea creditelor de catre studenti; asistenta in procesul de obtinere a vizelor, precum si informatii utile si ajutor real pentru cei care au fost admisi si incep scoala in UK (referitor la deschidere cont bancar, abonament telefon, cumparare de carti, cazare, plecarea spre universitate, etc.)

    Seminarul va avea loc la Hotel Howard Johnson (in Piata Romana, Bucuresti), iar intrarea este gratuita insa pe baza de invitatie, care poate fi obtinuta prin trimiterea unui email la: InfoRo@bridge-study.org. Odata cu invitatia, cei interesati vor primi si programul seminarului, pentru a sti la ce ora sa vina, seminarul fiind structurat in doua parti.

Vom fi bucurosi daca ne veti onora cu prezenta Dvs.

Va multumim si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Ozana Giusca

Managing Director

Bridge Europe Consulting Ltd., London, UK

Email: InfoRo@bridge-study.org       

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top