Stiri

Studentul Anului premiază excelenţa

 


Competiţia Studentul Anului a ajuns la final şi decernează premiile studenţilor de elită din mediul universitar românesc în cadrul Galei Studentul Anului 2011 din data de 18 mai, la Teatrul Nottara, începând cu ora 19:00.

În urma jurizării temelor de concurs primate de la partenerii proiectului, cei mai buni studenţi de la Economie, Arhitectură, Jurnalism şi Comunicare, Medicină şi IT vor fi răsplătiţi cu câte 2000 euro sau premii reprezentând această sumă. Următorii doi clasaţi vor primi câte 500 de euro. Premiile sunt oferite de Fundaţia Dinu Patriciu pentru arhitectură, Capital Partners pentru economie, Total Soft pentru IT, Adevarul Holding pentru jurnalism şi comunicare şi Regina Maria pentru medicina.  Lucrările au fost evaluate de un juriu de specialitate, luându-se în considerare şi activităţile lor curriculare şi extracurriculare.

Regia spectacolului de premiere va fi semnată de către doamna  Alice Barb. Premiile câştigătorilor de la fiecare categorie vor fi înmânate de reprezentaţi ai partenerilor oficiali, într-un cadru elegant. Spectacolul va integra şi un moment artistic, susţinut de trupa Proconsul.

Gala Studentul Anului  va fi prezentata de către domnul Alexandru Conovaru, actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Spectacolul poate fi vizionat prin livestreaming la adresa http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP , cu sprijinul http://fatanfata.ro .

Studentul Anului este un proiect al asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte, aflat la a IX-a ediţie.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top