Stiri

Studentul Anului, o apreciere venită de la studenţi pentru studenţi

Studentul Anului este un proiect naţional organizat de Voluntari pentru Idei şi Proiecte, aflat la cea de-a noua ediţie, care îşi propune să premieze cei mai buni studenţi în Economie, IT, Arhitectură, Jurnalism şi Comunicare şi Medicină.




Studentul Anului este un proiect naţional organizat de Voluntari pentru Idei şi Proiecte, aflat la cea de-a noua ediţie, care îşi propune să premieze cei mai buni studenţi în Economie, IT, Arhitectură, Jurnalism şi Comunicare şi Medicină.

Pentru a se înscrie în competiţie, studenţii trebuie să rezolve o temă în funcţie de categoria de concurs şi să completeze formularul de înscriere. Evaluarea studenţilor va fi făcută de un juriu specializat, luându-se în considerare atât lucrarea realizată, cât şi activitatea curiculară şi extracuriculară a acestora.

Primii 5 studenţi nominalizaţi la fiecare categorie, vor fi invitaţi în Bucureşti pentru a participa, timp de 3 zile, la o serie de training-uri şi workshop-uri şi pentru a-şi dezvolta abilităţile, a dezbate pe teme date cu personalităţi din domeniu şi a forma o comunitate.

Totul se va finaliza într-o gală ce se va desfăşura pe data de 5 mai, unde vor fi anunţaţi câştigătorii. La eveniment vor fi prezente atât personalităţi reprezentative din societatea civilă, cât şi parteneri media.

Câştigătorii vor fi premiaţi dupa cum urmează:

  • Locul I – 2000 de euro
  • Locul al II-lea şi al III-lea – 500 de euro

De asemenea, aceştia vor primi trofeul Studentul Anului şi o diplomă semnată de membrii juriului care atestă obţinerea acestei distincţii.

Anul acesta, partenerii care sprijină proiectul Studentul Anului, făcând posibilă recunoaşterea şi diferenţierea studenţilor, sunt: Capital Partners, Fundaţia Dinu Patriciu.

În ceea ce priveşte motivarea implicaţiei în proiect, Tincuţa Baltag, directorul Fundaţiei Dinu Patriciu spunea:

“Este admirabil faptul că de zece ani echipa VIP reuşeşte să organizeze o competiţie atât de apreciată în rândul studenţilor şi nu numai. Suntem convinşi că succesul acestui proiect se datorează entuziasmului, creativităţii şi determinării cu care tinerii ştiu sa-şi recunoască elitele şi să le aprecieze reuşitele din perspectiva unor modele autentice. Dacă va exista o schimbare autentică în educaţia românească, aceasta va porni de la recunoaşterea meritelor celor mai buni dintre noi şi de la promovarea unor valori umane şi profesionale cu care un număr cât mai mare de tineri să-şi dorească să se identifice”.

Mai multe informaţii despre proiect şi despre cum poţi aplica, găseşti pe site-ul www.studentulanului.ro .

Studentul Anului este o un proiect care te provoacă să intri într-o competiţie în care să-ţi arăţi adevaratele calităţi şi să fii recunoscut. Fii diferit prin excelenţă !

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top