Stiri

Seară de literatură catalană contemporană

 

 

 

 

Ne străduim, pe cât posibil, să recompensăm activitatea utilizatorilor înregistraţi pe siteul nostru. Cu ajutorul prietenilor de la editura Meteor Press putem oferi mai mult. Iată de ce iniţiem un nou concurs celor care colaborează cu noi sau doresc să se alăture echipei noastre de colaboratori. În acest sens în perioada 23 ianuarie-19 februarie vă provocăm să scrieţi pe siteul nostru articole noi, care nu au fost publicate pe alte siteuri şi vă recompensăm cu cărţi apărute la editura Meteor Press.

Mecanismul de desfăşurare al concursului nostru este simplu.

Participă la concurs toate articolele publicate pe siteul nostru în perioada 23 ianuarie – 19 februarie 2012 care nu au mai fost publicate pe alte siteuri la una din secţiunile existente: ATITUDINI, DIPLOMA DE ATENŢIE, LUPTA CU INERŢIA, REZONANŢE, PERSONALITĂŢI/SIMBOLURI, LOGOS, FILOSOFIE, INTERVIURI şi OPINII (o nouă secţiune prin care vă puteţi exprima liber pe siteul nostru)

Pentru a fi publicate, articolele trebuie mai întâi să fie acceptate de redacţie şi să se încadreze în specificul revistei.

– Pentru a participa trebuie să aveţi un cont pe siteul nostru. În cazul în care propuneţi un articol şi nu sunteţi înregistrat vă daţi acordul pentru a fi înregistrat automat cu adresa de email de pe care aţi trimis articolul în momentul publicării acestuia.
– Articolele vor fi publicate în ordinea primirii lor în funcţie de secţiunea în care vor fi publicate.
– Redacţia Revistei îşi rezervă dreptul de publica articolul propus la o altă secţiune decât cea indicată de dvs.

Vom premia primele 6 articole cu câte o carte apărută la editura Meteor Press. În funcţie de clasamentul rezultat în urma centralizării notelor acordate de redacţie, cititori şi a impactului avut în rândul cititorilor noştri  vă puteţi alege singur cartea dorită:

– fie (la alegere) orice volum apărut în una din colecţiile: Istorie, Religie sau Beletristică;
– fie (la alegere) unul din volumele Executaţi prin înfometare de Miron Dolot sau Heinrich Himmler de Roger Manvell, Heinrich Fraenkel;
– fie volumul Executaţi prin înfometare de Miron Dolot

În desemnarea articolelor câştigătoare vom ţine cont de:

– Nota redacţiei cu o pondere de 50%;
– Nota acordată de cititorii revistei noastre cu o pondere de 15%;
– Numărul de vizualizări avute de articol calculat dupa cum urmează (între 1-25 nota 1, între 26-75 nota 2, între 76-100 nota 3 între 101-200 nota 4, peste 200 nota 5) cu o pondere de 15%;
– Impactul avut în rândul cititorilor atât prin comentariile adăugate cât şi a mediatizării articolului / revistei pe alte siteuri prin trimiterea de noi cititori spre articol, iniţierea unor discuţii constructive pe baza subiectului abordat, promovarea revistei şi a articolului în mediile online. În acest sens nota va fi acordată de redacţie, având o pondere de 20% şi se va acorda ţinând cont şi de voturile primite sau încercările de a supraevalua un articol de către autor / prietenii acestuia. Ne bazăm pe faptul că cei care participa la concurs sau cei care vor evalua articolele participante vor acţiona în mod corect şi cinstit. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla ne rezervăm dreptul de a elimina din concurs articolul respectiv. Notele acordate vor fi de la 1 la 5.

Data limită până la care articolele dvs. pot fi inclus în concurs este 19 februarie iar cititori vor putea vota textele participante până cel târziu în data de 26 februarie ora 22.00.

Pentru a propune un articol vă rugăm accesaţi linkul PROPUNE UN ARTICOL (click aici) afişat pe paginile revistei noastre.

Prin participarea la concurs sunteţi de acord atât cu termenii stabiliţi pentru acest concurs cât şi cu Termeni si Conditii de Utilizare Site precum şi cu regulamentul prezentat în această pagină.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi prin formularul de contact sau adăugaţi un mesaj pe forum.

Actualizat [14/03/2012]

Din păcate interesul arătat faţă de concursul nostru  a fost foarte scăzut. Foarte puţine articole au îndeplinit condiţiile de participare, multe articole nu am putut să le publicăm fapt ce ne-a adus în faţa unei situaţii inedite: nu putem acorda toate premiile pe care ni le-am propus întrucât articolele publicate care au îndeplinit condiţiile de participare la concurs au fost mai puţine decât premiile oferite. Din acest motiv ne-am văzut obligaţi să modificăm criteriile de acordare a premiilor şi să declarăm câştigători doar 2 autori care ne-au trimis articole. În acest sens, mulţumim lui George Petrovai pentru interesul constant pe care-l arată faţă de Revista Noi,NU! şi îi oferim drept premiu două cărţi publicate la editura Meteor Press: Executaţi prin înfometare de Miron Dolot şi Heinrich Himmler de Roger Manvell, Heinrich Fraenkel. De asemenea, al doilea câştigător este Iulian Leonard care va primi din partea noastră volumul Executaţi prin înfometare de Miron Dolot apărut la Editura Meteor Press.
Mulţumim tuturor celor care au participat şi vom reporta premiile din acest concurs către următoarele concursuri organizate sau către colaboratorii noştri permanenţi în cadrul campaniei de recompensare a utilizatorilor activi.
Din păcate interesul arătat faţă de concursul nostru  a fost foarte scăzut. Foarte puţine articole au îndeplinit condiţiile de participare, multe articole nu am putut să le publicăm fapt ce ne-a adus în faţa unei situaţii inedite: nu putem acorda toate premiile pe care ni le-am propus întrucât articolele publicate care au îndeplinit condiţiile de participare la concurs au fost mai puţine decât premiile oferite. Din acest motiv ne-am văzut obligaţi să modificăm criteriile de acordare a premiilor şi să declarăm câştigători doar 2 autori care ne-au trimis articole. În acest sens, mulţumim lui George Petrovai pentru interesul constant pe care-l arată faţă de Revista Noi,NU! şi îi oferim drept premiu două cărţi publicate la editura  Meteor Press :  Executaţi prin înfometare de Miron Dolot şi Heinrich Himmler de Roger Manvell, Heinrich Fraenkel; . De asemenea, al doilea câştigător este Iulian Leonard care va primi din partea noastră volumul Executaţi prin înfometare de Miron Dolot apărut la Editura Meteor Press.Mulţumim tuturor celor care au participat şi vom reporta premiile din acest concurs către următoarele concursuri organizate sau către colaboratorii noştri permanenţi în cadrul campaniei de recompensare a utilizatorilor activi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top