Stiri

Regina Albinelor şi Locul Copilaşilor

 


Gabriel si Louise Gherasim au bucuria ca sa va anunte despre aparitia cartii lor de povesti pentru copii: Regina Albinelor si Locul  Copilasilor  (The Queen Bee and Children’s Corner).

Aceasta carte prezinta copiilor o poveste captivanta despre o printesa si o albinuta care se ajuta una pe alta ca sa treaca peste vicisitudinile vietilor lor, de-a lungul anilor. De asemenea, cartea include poezii pentru copii, din perspective copiilor, pe asemenea subiecte ca: micul dejun; animalase, prieteni, si cum sa petreci zilele frumos in ciuda frigului de afara si a durerri din gat care te tin in casa.

Gabriel vrea să-i mulţumesca tatălui său, Dr. Teodor Gherasim pentru a-l fii invatat sa iubeasca albinele. De la Teodor care a invatat de la bunicul lui cum sa fie stupar, la fiul lui Teodor Gabriel, care a scris această carte cu privire la albinute, tradiţia  familiei, de a iubi şi aprecia activitatea albinelor  continuă.

 
Aceasta poveste a fost scrisă iniţial pentru Max Grafe, caruia  i-a fost o dată atât de frică de albine incat a scurtat o excursie de familie în pădure. El nu se mai teme de albine.

 
Louise vrea să le mulţumesca părinţilor ei şi familiei ei in general pentru a ii fii fost sursă de inspiraţie în scrisul poeziilor din carte.

 
Ambii autorii doresc să mulţumesca lui Rosalie Grafe pentru iulstratiile  minunate din această carte. De asemenea multumiri sunt cuvenite editurii Publish America pentru a aduce această carte cititorilor nostri.

 
Nu în ultimul rând, atât Louise cat şi Gabriel vor să mulţumeasca lui, Teodor şi Rodica, pentru sprijinul lor continuu la pregatirea acestei carti.
 
Gabriel Gherasim s-a născut şi a petrecut copilăria în România. El a petrecut adolescenta in Italia. Este un jurnalist şi scriitor prolific. De asemenea, lucreaza ca si consilier psihologic pe cazuri geriatrice la New-York.

 
Louise Gherasim s-a nascut si a crescut in Irlanda. A predat limba engleza şi muzică în California si Oregon in scolile de publice, precum şi, la nivel internaţional. Este acum o romanciera de success pe teme  istorice,  în principal despre Irlanda.

Scrie pentru adulţi, adolescenţi şi copii.Locuieste in Oregon.
 
 

Prezentare  You Tube:

http://www.youtube.com/watch?v=SIWB-Bs1F8I

Alte carti:

http://www.youtube.com/watch?v=YUkzWKnUwQo

http://www.youtube.com/watch?v=Qd41MRmo2ic

Pagini de web:
http://www.bestbitesbuys.com/ldpress.html

http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_comprofiler&task=userProfile&user=76

Pentru a contacta autorii si pentru comenzi: rodicaandgabriel@earthlink.net

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top