Stiri

“Un exercitiu de privire”

In data de 8 septembrie 2006 va avea loc la Nurnberg vernisajul expozitiei "Un exercitiu de privire" a fotografului brasovean Mihai Moiceanu. Expozitia este parte integranta a Festivalului romanesc 2006, organizat de Asociatia Interculturala Ars Longa, cu sprijinul orasului Nurnberg.

"Un exercitiu de privire" ilustreaza peisajul romanesc rural si natural, propunandu-ne o poveste despre Romania asa cum nu am mai vazut-o niciodata. Expozitia cuprinde 42 de lucrari printre care 6 in format panoramic si este la cea de doua vernisare europeana dupa cea din luna mai de la Berlin.

vernisaj

8 septembrie, ora 19.00 – Primaria din Nurnberg, Ehrenhalle, Rathausplatz 2

 

expozitie

9-15 septembrie, intre orele 09.00-18.00 – Primaria Nurnberg, Einganghalle – Hauptmarkt 18

Expozitia lui Mihai Moiceanu este o invitatie de a parasi universul citadin si de a redescoperi frumusetea naturii si a satului romanesc. Fotografiile sale ne calauzesc gandul si purtati de farmecul lor putem cutreiera campiile sau admira munca campului, umbla pe ulitele satului sub privirile batranilor sau contempla natura… aceasi, dar mereu alta cu fiecare anotimp. Totul se petrece lent in contrast deplin cu lumea tumultoasa a orasului. E un loc in care timpul parca incremeneste, e un loc in care ne putem intoarce oricand simtim ca viata o ia la galop si altfel nu o putem incetini.

Fotografiile ce compun expozitia "Un exercitiu de privire", precum si calendarul complet al Festivalului Romanesc 2006 de la Nurnberg se gasesc pe site-ul www.cameramm.ro la sectiunea artistic.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top