Stiri

“MASELE CONDUC PUTEREA”

Invitatie pentru sustinerea campaniei campaniei de informare internationala: “ M A S E L E C O N D U C P U T E R E A ”

In ultimii ani, Agentia MCP Press (MASS COMMUNICATION POWER) a organizat si a participat la evenimente importante care au avut drept scop dezvoltarea societatii civile in general si intarirea rolului opiniei publice in special.

Faptul ca in Romania cetatenii se confrunta cu unele probleme sociale si datorita lipsei de comunicare, este o certitudine, dar o parte din acestea sunt greu de rezolvat de politicieni. Decizia corecta, trebuie sa vina de la mase (popor). In multe cazuri organizarea unui referendum este cea mai buna solutie, ce confirma puterea suverana a natiunii. De aceea, consideram ca se impune cu necesitate sa acordam o mare atentie maselor, rolului opiniei publice.

Din istoria popoarelor se stie ca forta maselor este hotaratoare in realizarea progresului social, indiferent de functionarea celorlalte puteri din societatea omeneasca.

Ca urmare, Agentia MCP Press (Departament al Fundatiei MASS COMMUNICATION POWER), cu membri in intreaga lume, va adreseaza si in calitate de reprezentant al societatii civile, apelul de a sprijini campania: “ M A S E L E C O N D U C P U T E R E A ”, probabil unica din punctul de vedere al sensului si al problematicii abordate pana la aceasta data.

In aceste conditii, opinia Dvs., ca si a celorlalte persoane importante din societate va facilita conditiile de aparitie a unui curent de opinie publica modern.

Ne propunem sa revigoram sistemul politic din fiecare tara prin actiuni de comunicare-participare, generate de infiintarea unui Forum International al Societatii Civile, ce va avea o publicatie reprezentativa.

Astfel, actualele standarde de dezvoltare economico-sociale internationale, de mare exigenta, trebuie indeplinite de cat mai multe persoane si cu sprijinul fortelor mass-media, care de asemenea au un rol important in prezentarea realitatii obiective.

Avand in vedere faptul ca exista si politicieni care acorda prioritate intereselor personale, ignorand satisfacerea nevoilor si a intereselor sociale, am lansat aceasta campanie-program, care va fi un semnal firesc si pentru elita conducatorilor.

Mesajul este acela de a atentiona actuala putere din orice tara a lumii ca forta democratiei este invincibila, indiferent de functionarea celorlalte tipuri de putere.

Pentru detalii: cu deosebita consideratie, Presedinte M C P, Ec. Mihail Georgevici

Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, et. 6, camera 412,
Bucureşti, sect. 1, Tel / Fax : 031 80 40 152,
mobil : 0726 240 840, Bucureşti,
E-mail: agency@mcppress.ro
www.mcppress.ro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top