Stiri

Primavara in cantece la Botosani

Manifestarea artistica intitulata "Primavara in cantece", organizata de prof. Catalina Constantinovici, s-a realizat pe fondul unei expozitii intitulate "Cu pasi prin timp", inclusa in proiectul "Natura si Arta", expozitie ce urmareste dezvoltarea pentru frumos, a fanteziei, a creativitatii in general.

    La mijlocul lunii martie, la Sectia de Arta a Bibliotecii Judetene a avut loc manifestarea artistica intitulata "Primavara in cantece". Realizata de prof. Catalina Constantinovici, actiunea s-a derulat pe fondul unei expozitii gazduite de acest lacas de cultura, si anume expozitia intitulata "Cu pasi prin timp", realizata de elevi de la Grupul Scolar "Elie Radu" coordonati de prof. Alina Simona Gavril.
    Printre papusi cu rochii de epoca, casute lucrate de copii si desene in care predomina culorile alb si rosu, au cantat Gina Poleac, Sergiu Lavric, Alexandra Grigoroscuta, Ionela Nechita, Costinel Balan si Madalina Tatarusanu, cursanti ai sectiei canto-muzica usoara, de la Scoala Populara de Arte si Meserii Botosani. La aceasta manifestare a fost prezenta si Margareta Mihalache, de la Centrul Judetean de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare Botosani.
    Gazda manifestarii, bibliotecara Viorica Vatamanu a declarat ca "a devenit deja o traditie" colaborarea cu aceste cadre didactice si, referindu-se la mediul ambiant creat de exponate, a mentionat ca expozitia poate fi vizitata si admirata si in continuare de copiii care trec pragul bibliotecii si nu numai.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top