Stiri

Posibile erori pe siteul Noi,NU!

În ultima perioadă în încercarea de a face siteul cât mai accesibil au intervenit în structura siteului câteva modificări importante motiv pentru care exista posibilitatea apariţiei unor erori necunoscute încă de noi  pe care vă rugăm ni le aduceţi la cunoştinţă pe adresa redactie@revistanoinu.com de fiecare dată când observaţi anumite nefuncţionalităţi ale siteului pentru a reuşi să le remediem. 

    Datorită unor modificări importante, pot apărea unele erori in utilizarea siteului nostru. Din dorinţa de optimizare a siteului nostru legăturile spre articolele deja publicate au fost modificate motiv pentru care este posibil ca atunci când ajungeţi pe siteul nostru de pe motoarele de căutare sau alte siteuri care conţin o legătură directă spre un articol publicat de Noi,NU! să nu fie afişat articolul aşteptat. În acest caz, vă rugăm să accesaţi secţiunea Pagina      Principală din partea stânga sus a siteului sau să folosiţi opţiunea Caută aflată în partea superioară a paginii în care vă rugăm să introduceţi termenii folosiţi pentru căutarea iniţială.

    Acest inconvenient sperăm să nu fie de lungă durată, într-un interval scurt preconizăm ca astfel de mesaje să fie cât mai puţine.

    Totodată vă rugăm ca atunci când doriţi să vă înregistraţi pe siteul nostru sau dacă sunteţi deja înregistrat, să adăugaţi adresa de email redactie@revistanoinu.com în agenda Dumneavoastră de email pentru a reuşi să primiţi toate mesajele de la noi. În caz contrar este posibil ca sistemul de email pe care îl folosiţi să trimită emailurile primite automat de pe siteul nostru în directorul de Bulk/Spam al emailului Dvs iar mesajul să nu fie recepţionat în timp util de către Dvs. Vă asigurăm că nu vom folosi adresa Dvs de email în alte scopuri decât acela de a vă trimite informaţii despre siteul Noi,NU! Nu vom înstrăina în nici un caz adresa de email cu care sunteţi sau vă veţi înregistra pe siteul nostru.

     Dacă doriţi să ne contactaţi puteţi folosi fie secţiunea Contact din structura siteului de unde puteţi trimite un mesaj fie către Redactori, Colaboratori sau către Administratorul siteului. Deasemenea, puteţi lăsa un mesaj pe siteul nostru din meniul Secţiuni>Spune-ţi părerea sau pe forumul nostru aflat la adresa http://noinu.rdscj.ro/forum  sau să ne trimitei un email pe adresa redactie@revistanoinu.com. În cel mult 24 de ore toate  mesajele adresate Administratorului siteului, Redactorului coordonator sau cele lăsate pe forum, prin formularul Spune-ţi părerea sau primite pe adresa de email redactie@revistanoinu.com vor primi un răspuns. Singura noastra rugăminte fiind aceea de a lăsa o adresa de email validă.

    Vă mulţumim pentru vizita pe siteul Noi,NU! şi vă rugam ca orice problemă indiferent de natura ei să ne-o trimiteţi prin email pentru a reuşi să o remediem în cel mai scurt timp.

Redacţia Noi,NU!
redactie@revistanoinu.com

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top