Stiri

Linkuri Noi,NU!

Pagina de linkuri Noi,NU! a fost relansata odata cu noua forma a revistei noastre. Ai adaugat siteul tau?

    Vechea pagina de linkuri aflata pe siteul Noi,NU! (noinu.rdscj.ro/link) a  fost indisponibila pentru o perioada lunga de timp datorita unor erori de ordin tehnic care au afectat intreaga colectie de linkuri existente si care nu au mai putut fi recuperate. Din acest motiv ne cerem scuze acelora dintre voi care ati avut un link adaugat pe siteul nostru si care nu mai apare. Din pacate nu am mai putut recupera linkurile motiv pentru care venim cu rugaminte ca acei care ati avut un link pe siteul Noi,NU! si care ati adaugat un link spre siteul nostru pe pagina voastra (care inca este activ) sa ne trimiteti pe adresa redactiei: redactie@revistanoinu.com un email cu siteul vostru pentru a fi adaugat in noua forma a revistei noastre la sectiunea Linkuri.

    Vom incerca sa adaugam si noi anumite siteuri despre care stim ca am vut un schimb de linkuri dar pentru a nu omite pe cineva apelam laajutorul vostru.

    Pentru alte informatii si propuneri de colaborare si parteneriat asteptam emailul vostru pe una din adresele noastre: redactie@revistanoinu.com si parteneriat.noinu@gmail.com.
     In curand pe site va fi publicata si politica noastra si conditiile de parteneriat.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top