Stiri

Jurnalul convertirii

Scriitorul Danion Vasile va tine Miercuri, 31 mai 2006 orele 18.00 conferinta cu tema: Intre iubire si pacat, la CASA STUDENTILOR (fosta Preoteasa) din Bucuresti, langa Opera. Se va lansa volumul Jurnalul convertirii – De la zeita mortii la Imparatul Vietii. Invitat: parintele Vladimir Vlaicu.

 

    Jurnalul convertirii descrie trecerea mea de la Tantra yoga la Ortodoxie. Drumul a fost greu, cu multe poticniri. De cateva zile a aparut la Editura Lucman a patra editie a cartii, pe care vreau sa o prezint – cu intarziere – si publicului bucurestean. O studenta din Cluj mi-a scris: "Am citit multe din cartile tale, dar asta doar dupa ce m-am intors cu adevarat la Ortodoxie, cu ajutorul duhovnicului meu drag, parintele Ciprian. Poate ca daca le-as fi citit mai devreme, as fi inteles mai repede – nu pacatul meu, pe care il stiam – gravitatea, si mai ales calea de intoarcere. Eu cred ca e nevoie de putin misionarism din partea noastra inaintea conferintelor tale, pentru ca tu te adresezi prin multe din carti (mai ales cele legate de sexualitate) unor tineri care fie ca nu vad afisele cu conferinte, fie ca nu sunt deloc atrasi de ideea de biserica, sau – cazul meu din trecut – imi era rusine sa ma duc singura la o conferinta intr-un loc necunoscut, organizata de oameni necunoscuti, cu invitati necunoscuti mie, dar…cu teme care ma atingeau destul de profund. Cui sa-i vorbesti, Danion, cand sala e plina de ascoristi si oameni cu duhovnic, care au bineinteles nevoie de lucrurile astea, dar ne ajuta duhovnicul. Pe cine sa convertesti? E tare greu." Fata are dreptate. Nu are rost sa vorbesc in fata unui public caruia ii este clara invatatura crestina. Cum sa ii anunt pe cei care s-ar putea folosi de conferinta sa vina la intalnire? Nu stiu. Ma gandesc insa ca poate voi stiti pe cineva caruia ii puteti forwarda acest mesaj. Cineva care sa fie interesat de subiect. Sau poate va intereseaza chiar si pe voi. Cu atat mai bine. Va astept la conferinta.

Daca vreti sa stiti mai multe despre cartile mele, le puteti vedea pe www.danionvasile.ro. In cazul in care considerati acest mesaj o forma mascata de reclama, as vrea sa o considerati reclama fatisa. E un mod de a-i ajuta pe oameni sa ajunga la carte.

Sperand ca nu v-am obosit cu mesajul meu, revin cu rugamintea de a-l retrimite mai departe. Cine stie cui ii poate fi de ajutor.

Toate cele bune,

Danion Vasile

PS: In curand voi pune pe net si conferintele din postul Pastilor.

PS 2: Cu ajutorul lui Dumnezeu vreau sa scriu o carte impotriva Codului lui Da Vinci. Daca imi poate da cineva sugestii, bine. Daca nu, va rog macar sa ma sprijiniti prin rugaciune.

PS 3: DACA STITI TINERI INTERESATI DE PERSPECTIVE ORTODOXA ASUPRA PRACTICILOR YOGA, ASUPRA CREDINTEI IN REINCARNARE, ASUPRA PUTERILOR PARANORMALE, HOROSCOPULUI SI GHICIRII VIITORULUI, M-AS BUCURA SA LE TRANSMITETI CA II ASTEPT LA CONFERINTA…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top