Stiri

Exprima-te si tu !

Revista Noi,NU! se adreseaza tuturor celor care au ceva de zis si mai ales, au curajul sa o faca. Iata de ce, te invitam sa te exprimi asa cum crezi fie pe siteul nostru, fie pe forumul acestuia.

    Pentru că Noi,NU! este un spaţiu virtual de discuţii în care fiecare are posibilitatea să se exprime liber, un forum era mai mult decât necesar. Iată de ce, începând cu această lună avem un nou forum special făcut pentru a ne exprima în "timp real" şi pentru a vorbi despre tot ceea ce ne interesează sau ne priveşte. Mai mult sau mai puţin. Totul este să avem curajul să o facem. Forumul vine tocmai în sprijinul unui dialog deschis.

    De aceea, vă invităm să vă alăturaţi discuţiilor pornite pe forum. Iar dacă aveţi alte subiecte despre care doriţi să vorbim sunteţi invitaţii noştrii pentru a le iniţia.

Pentru a vizita forumul nostru urmaţi linkul :
http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=165 . Vă recomandăm  ca pentru a putea urmări mai bine discuţiile să vă autentificaţi mai întâi. În acest fel puteţi fi anunţaţi de fiecare dată când vor exista răspunsuri la discuţiile voastre. Dacă sunteţi deja înregistrat pe siteul nostru NU mai este nevoie de o altă înregistrare şi pe forum. Este suficient să vă autentificaţi cu numele de utilizator si parola cu care v-aţi înregistrat pe site. În acest fel veţi fi automat autentificat şi pe forum.
Dacă aţi uitat parola urmaţi linkul http://www.revistanoinu.com/profil-utilizator/lostPassword.html pentru a o recupera.        
Dacă totuşi nu v-aţi înregistrat încă o puteţi  face aici:
http://www.revistanoinu.com/profil-utilizator/registers.html .

    Pentru a afla mai multe despre cum funcţionează siteul Noi,NU! găsiţi la secţiunea Ajutor . Dacă se întâmplă să nu găsiţi răspunsurile căutate ne puteţi scrie cu încredere fie pe forum fie pe formularul de contact aflat aici . Vă asigurăm că veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp.

    Nu cred că trebuie să vă reamintesc faptul că, cu cât suntem mai mulţi pe forum cu atât vom avea discuţii mai constructive. Iar pentru acest lucru ne bazăm tot pe colaborarea voastră. De aceea dacă ştiţi persoane care încă nu au vizitat siteul nostru sau nu au auzit încă de Noi,NU! şi consideraţi că ar fi interesate de o colaborare cu noi, ne-ar bucura dacă le-aţi trimite vestea prin care să-i anunţaţi de revista Noi,NU!

Ne întâlnim pe forum !

http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=165

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top