Stiri

Ascensorul cultural merge în vizită

 

 

 

Ascensorul cultural are chef să iasă în lume zilele astea, aşa că săptămâna viitoare îl puteţi întâlni prin Bucureşti, prin medii şi locuri mai mult sau mai puţin (in)formale.

Marţi, 24 mai, ora 18.30, o să-l găsiţi la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, unde s-a inserat şi el în seria prezentărilor Pecha Kucha Night Bucureşti.

Pecha Kucha este un eveniment informal şi non profit, o descrierere pe larg a conceptului se află pe www.pechakucha-bucuresti.ro.

Miercuri Ascensorul cultural se mută la Bookfest, unde va participa la o întâlnire-dezbatere pe tema voluntariatului în cultură. Întâlnirea face parte din programul organizat de Centrul pentru Pregătire Profesională în Cultură în pavilionul 17 (C5) şi se va desfăşura miercuri, 25 mai, între orele 18.00 – 19.00, în Cafeneaua literară Lavazza. Vor participa Angelica Iacob, consultant Reţeaua Naţională a Muzeelor din România, Roxana Turcu, coordonator programe în cadrul Asociaţiei A.R.T. Fusion, Adina Dragu, coordonator proiecte în cadrul Centrului de Pregătire Profesională în Cultură, Horia Alexandru Frunză, coordonator Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, voluntari.

 

Vă aşteptăm!

www.ascensorul-cultural.ro
Voluntariat pentru cultură - un proiect de încurajare a voluntariatului susţinut de
Trust for Civil Society.
Coordonator: Centrul de Pregătire Profesională în Cultură
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top