Concursuri

Editura Litera vă oferă volumul Treisprezece ore de Deon Meyer

Participă la concurs. Puteţi câştiga unul din cele 3 premii constând in volumul “Treisprezece ore” de Deon Meyer oferite de Editura Litera

 

Editura Litera vă  oferă volumul Treisprezece orede Deon Meyer  dacă participaţi la acest concurs. Participarea este simplă. Nu trebuie decât să intraţi pe siteul Editurii Litera  să alegeţi din colecţia în care a apărut şi volumul Treisprezece ore o altă carte care vă place fie că aţi citit-o fie că aţi dori să o citiţi  şi să adăugaţi pe forumul nostru la secţiunea dedicată acestui concurs linkul (legătura) către cartea respectivă . Pentru o legatură directă către cărţile publicate în aceeaşi colecţie click aici iar pentru a participa la concurs click aici. Ultima zi de participare la concurs este 15 octombrie. Vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, 3 câştigători care vor primi volumul oferit de editura Litera.


  Ea nu-i poate lăsa s-o prindă,  ei nu o pot lăsa în viaţă

 

05:36. O femeie aleargă pe  Lion’s Head. Este tânără, frumoasă, americană. Şi îngrozită, căci este vânată ca un animal.

05:37. Inspectorul Bennie Griessel este trezit de ţârâitul telefonului. O femeie a fost ucisă, iar trupul ei zace în stradă.

07:02. Mahmură, Alexa Barnard, o fostă vedetă pop, devenită între timp alcoolică, descoperă pe podea corpul soţului ei, fondator şi director al casei de discuri AfriSound.

Până la ora 9, cu două crime de rezolvat şi o poftă nebună să bea ceva, Griessel înţelege că sarcina de a îndruma noua generaţie de poliţişti de la omucideri este ceva mai complicată decât anticipase el.

După prânz, cursa de salvare a tinerei turiste devine disperată şi haotică, iar puţin înainte de 17:30, Greissel este împuşcat drept în inimă.

O zi destul de normală, treisprezece ore tipice de investigaţie a unei crime în Cape Town.

  

 

„De departe cel mai bun autor sud-african de romane poliţiste.”

The Guardian

„Cu Deon Meyer n-ai cum să dai greş. Îmi plac cărţile lui, le aştept cu nerăbdare şi apoi, pur şi simplu, le devorez.”

Michael Connely

„Eroii lui sunt perfect integraţi în noua Africă de Sud, unde loialitatea şi credinţa trebuie puse întotdeauna sub semnul întrebării.”

Financial Times (UK)

„Parte roman poliţist, parte istorie socială în Africa de Sud postapartheid – un amestec palpitant, condimentat cu accente de cruzime şi de justiţie în stare brută.”

People

Nominalizare la Premiul Dagger International 2010

Le Grand Prix de Littérature Policière

Roman publicat în 21 de ţări

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top