Concursuri

Editura Litera vă oferă volumul Se numea Sarah de Tatiana de Rosnay

Participă la concurs. Puteţi câştiga unul din cele 3 premii constând in volumul “Se numea Sarah” de Tatiana de Rosnay oferite de Editura Litera

 

Editura Litera vă  oferă volumul Se numea Sarahde Tatiana de Rosnay  dacă participaţi la acest concurs. Participarea este simpla. Nu trebuie decât să intraţi pe siteul Editurii Litera, să citiţi descrierea cărţii şi să răspundeţi la întrebarea de mai jos. Pentru o legatură directă către prezentarea cărţii click aici. Ultima zi de participare la concurs este 16 mai. Vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, 3 câştigători care vor primi volumul oferit de editura Litera.


 Paris, iulie 1942: Sarah, o fetiţă evreică în vârstă de zece ani, este arestată în toiul nopţii, împreună cu părinţii ei, de poliţia franceză, dar nu înainte de a-şi încuia fratele în ascunzătoarea lor secretă, convinsă fiind că se va întoarce după numai câteva ore pentru a-l elibera.

Paris, mai 2002: Julia, o jurnalistă americană, stabilită de mulţi ani la Paris şi măritată cu un francez, trebuie să scrie un articol despre razia de la Vel’ d’Hiv, cu ocazia comemorării a şaizeci de ani de la acest eveniment de tristă amintire în istoria Franţei. În timpul investigaţiei sale, Julia descoperă întâmplător o serie de secrete de familie adânc îngropate, care o leagă de Sarah, şi simte nevoia de a reconstitui destinul tragic al fetei. Pe măsură ce se adânceşte în trecutul ei, lucrurile pe care le află o tulbură şi o fac să-şi pună întrebări cu privire la propria existenţă.

Se numea Sarah este o tulburătoare pagină de istorie: Tatiana de Rosnay descrie un episod real din Franţa aflată sub ocupaţie şi rupe tăcerea care înconjoară un subiect dureros, uneori chiar tabu, din istoria francezilor.

Bestseller New York Times, vândut în trei milioane de exemplare.

Roman tradus în 32 de ţări.


Pentru a câştiga volumul Se numea Sarahde Tatiana de Rosnay vă rugăm să răspundeţi la intrebarea concursului:

Doriţi să fiţi informat prin email de fiecare dată când se organizează concursuri noi pe siteul nostru ?

Abonaţi-vă !

Completaţi câmpurile de mai jos şi apoi apăsaţi butonul subscriere.

{module jNews Module}

Câştigătorii concursului, desemnaţi prin tragere la sorţi, sunt: Simona Stefanuca, Diana Manuela Roman şi Felicia Maciuca.
{jomcomment lock}

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top