Concursuri

[Concurs] Hitler, germanii si solutia finala

Puteti castiga volumul  Hitler, germanii si solutia finala de Ian Kershaw aparut la editura Meteor Press

 

Editura Meteor Press si Revista Noi,NU! va propun un nou concurs avand ca premiu volumul Hitler, germanii si solutia finala de Ian Kershaw. Participarea la concurs este simpla. Nu trebuie decat sa intrati pe siteul editurii Meteor Press, sa cititi descrierea cartii si apoi raspundeti intrebarea de mai jos. Pentru o legatura directa catre prezentarea cartii click aici. Ultima zi de participare la concurs este 20 februarie. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la


 
Această carte este încununarea a peste trei decenii de cercetare istoriografică minuţioasă cu privire la Germania nazistă, efectuată de unul dintre cei mai distinşi istorici ai perioadei. Volumul de faţă reuneşte pentru prima oară cele mai importante şi mai determinante aspecte ale cercetărilor efectuate de Ian Kershaw cu privire la Holocaust. Volumul de faţă formează un tablou cuprinzător şi divers, atât al dinamicii distructive a conducerii naziste, cât şi al atitudinilor şi comportamentului adoptat de germanii obişnuiţi în momentul în care persecuţia evreilor a degenerat într-un genocid de proporţii inimaginabile.

Doriti sa fiti informat prin email de fiecare data cand se organizeaza concursuri noi pe siteul nostru ?

Abonati-va !

Introduceti adresa dvs. de email si apoi apasati butonul subscriere.

{module jNews Subscriber Module}

Daca doriti sa castigati volumul Hitler, germanii si solutia finala de Ian Kershaw  va rugam sa raspundeti la intrebarea concursului:

Castigatorul concursului, desemnat prin tragere la sorti, este: Gherghely Melinda

{jomcomment lock}

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top