Concursuri

[Concurs] Castiga volumul Vioara de la Auschwitz de Maria Angels Anglada

Editura Meteor Press si Revista Noi,NU! va invita propun un nou concurs

 

Editura Meteor Press si Revista Noi,NU! va propun un nou concurs dedicat exclusiv membrilor inregistrati. Premiile concursului sunt:

Premiul 1 – Volumul Vioara de la Auschwitz de Maria Angels Anglada
Premiul 2 – 130 puncte
Premiul 3 – 100 puncte

Pentru a va inscrie la concurs trebuie doar sa accesati butonul din partea de jos a articolului > Inscrie-te la concurs ! si sa aveti cel putin 10 puncte. Daca inca nu aveti cel putin 10 puncte acumulate va rugam sa rasfoiti revista noastra pentru a ajunge la numarul minim necesar pentru participare. Detalii complete despre cum puteti acumula puncte aflati urmand linkul: http://www.revistanoinu.com/Recompensam-utilizatorii-activi.html

Castigatorii vor fi primi automat un email la sfarsitul concursului care va contine un cod bonus cod care, odata introdus prin sectiunea Cod Bonus, va afisa premiul castigat.

Data limita pana la care puteti participa este 31 ianuarie. Pentru a participa trebuie sa fiti autentificat pe site. Daca nu sunteti inregistrat pe siteul nostru va invitam sa accesati linkul urmator pentru a va inregistra: http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_comprofiler&task=registers


Butonul de a participa la concurs il gasiti dupa prezentarea cartii numai daca sunteti autentificat pe site.

Pentru orice probleme intampinate va rugam sa ne contactati.

 

 

Descriere carte:

In lagarul de exterminare de la Auschwitz, conditiile inumane de trai, abuzurile, pedepsele si spectrul mortii fac parte din viata de zi cu zi a detinutilor ca Daniel. Lutier evreu din Cracovia, acesta supravietuieste in infern lucrand ca tamplar. Comandantul lagarului, pasionat de muzica clasica, descopera printr-o intamplare adevarata meserie a lui Daniel si hotaraste sa-l puna la incercare: lutierul trebuie sa faureasca o vioara fara cusur. Daniel se supune, fara sa-si inchipuie ce-l asteapta daca nu duce sarcina la bun sfarsit.

 

MARIA ÀNGELS ANGLADA (1930-1999), licentiata in Filologie Clasica, autoare de poezie, eseuri si proza, este una dintre cele mai importante figuri ale Cataloniei secolului XX. Dupa ce i s-a acordat premiul Josep Pla pentru primul sau roman, Les Closes, a devenit unul dintre cei mai apreciati si mai prestigiosi autori catalani, editarea in tiraje impresionante a operelor sale in catalana si in numeroase alte limbi marcand recunoasterea valorii scrierilor sale.

 

{AUP::RAFFLE=5}

Castigatorii concursului, desemnati prin tragere la sorti, sunt: Constantin P. Popescu volumul Vioara Auschwitz de Maria Angels Anglada, Ghitulescu Ana-Maria 130 puncte si Barbu Florina Ramona 100 de puncte.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top