Carte

Amplificaţi-vă forţa mentală

amplificati_vaApariţie editoriala editura Meteor Press

ISBN: 978-973-728-499-0
Format: 13×20
Nr. pagini: 288
An aparitie: 2011

 Cartea poate fi comandată şi online de pe siteul editurii: http://www.meteorpress.ro/carti-1003-Amplificati-va_forta_mentala.php

Aveţi o viaţă profesională activă, în care informaţiile şi rezolvarea problemelor joacă un rol central?

Vă treziţi adesea incapabil de a acţiona pe măsura potenţialului pe care ştiţi că-l aveţi – nu sunteţi capabil să vă concentraţi, să vă reamintiţi date ori să găsiţi soluţii creative?

Amplificaţi-vă forţa mentală vă oferă principalele informaţii despre funcţionarea creierului uman şi despre modul cum influenţează abordarea problemelor cu care vă confruntaţi zilnic. Autorul îşi expune ideile potrivit cărora trebuie să fiţi pregătit să învăţaţi pe tot parcursul vieţii, să reflectaţi la lucrurile învăţate şi să le folosiţi în mod practic, şi vă prezintă modalităţile prin care puteţi face ca învăţarea conştientă să facă parte din viaţa dvs. de zi cu zi.

În paginile cărţii veţi găsi sfaturi despre cum puteţi ajunge la echilibrul mult dorit între viaţa profesională, viaţa personală şi aspiraţiile dvs. generale. De asemenea, autorul face sugestii pentru asigurarea unui mediu creativ, productiv şi în acelaşi timp plăcut la locul de muncă şi vă învaţă cum să vă asiguraţi că toţi colegii şi/sau subordonaţii exploatează la maximum informaţiile primite şi cum să depăşiţi barierele apărute în calea rezolvării problemelor de serviciu sau de familie.

Cartea este realizată în mod interactiv, cu teste şi formulare pe care trebuie să le completaţi şi care au scopul de a vă determina să vă gândiţi la lucrurile noi pe care le-aţi învăţat şi să le implementaţi; la acestea se adaugă sintezele foarte utile de la sfârşitul tuturor capitolelor.

Dacă doriţi să vă înţelegeţi mai bine ca individ care vrea să înveţe permanent şi să aflaţi despre moduri noi prin care să faceţi munca mai atrăgătoare şi în acelaşi timp mai eficientă, vi se oferă informaţii despre aproape toate etapele pe care trebuie să le atingeţi, astfel încât să puteţi realiza o temelie pe care să clădiţi în continuare.

Lucrarea este deosebit de utilă pentru angajaţi şi angajatori deopotrivă!

 

„Bill Lucas are un mesaj simplu: felul în care învăţăm este la fel de important (dacă nu chiar mai important) decât ceea ce învăţăm.”

Publishers Weekly

 

„Cartea rezumă «cruciada» personală a lui Bill Lucas: încurajarea companiilor de a crea un mediu de lucru în care oamenii să fie «pregătiţi să înveţe» şi în care creativitatea să poată prospera.”

Booklist

 

„Puteţi învăţa cum să învăţaţi! Tehnica aceasta este abilitatea esenţială a secolului al XXI-lea şi companiile trebuie să se pregătească pentru ea.”

New York Times Book Review

 

„Cartea lui Bill Lucas înseamnă sănătate şi fitness pentru minte.”

– Jayne-Anne Gadhia, director Virgin One Account

 

Despre autor

Bill Lucas este consultant pentru strategii de învăţare, conferenţiar, mediator şi strateg, consiliind multe companii, printre care Lloyds TSB, Accenture, Centrica, BT, ca şi ministerele britanice ale comerţului, industriei şi educaţiei. Publică regulat articole în presa naţională şi de specialitate şi este autor şi coautor a peste 20 de cărţi, dintre care cea mai recentă este The Future of Corporate Learning (Viitorul învăţării corporative).

 

http://www.meteorpress.ro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top