Stiri

Visurile micilor artisti botosaneni s-au implinit la Onesti

Doi copii din Botosani au reprezentat Asociatia culturala "Vis de Artist" la Onesti, sambata, 4 august, la lansarea CD-ului "Cantati cu noi", vol. 9.

Doi copii din Botosani au reprezentat Asociatia culturala "Vis de Artist" la Onesti, sambata, 4 august, la lansarea CD-ului "Cantati cu noi", vol. 9.
Alaturi de alti solisti din Bucuresti, Piatra Neamt, Onesti, Dragasani, Botosani, Buzau, Adjud, Chisinau, Galati si Turda, Ioana Mititelu si Andreea Brai au participat la acest eveniment, insotite de profesorul lor, Catalina Constantinovici. Ioana Mititelu este cursanta in anul al II-lea la Scoala Populara de Arte si Meserii, sectia canto-muzica usoara, si se afla pentru a doua oara la un astfel de eveniment. Andreea Brai are doar sase ani si este admisa in clasa I la Liceul de Arta "Stefan Luchian", fiind la prima ei aparitie discografica. Ioana a fost inclusa pe CD cu piesa "Vrei, nu vrei" a compozitorului Cristian Alivej, pe un text de Marian Stere, iar Andreea a cantat "Pentru oameni, pentru flori, pentru copii", creatia lui Mihai Constantinescu.
"Vis de Artist" la Onesti Lansarea a fost prezentata de Octavian Ursulescu care a subliniat ca este la curent cu activitatea muzicala a copiilor din Botosani, iar directorul Casei de Productie ElectroStar, Eugen Ungureanu, a invitat acesti copii si la lansarea urmatoare, din noiembrie.
In luna august, cele doua fetite alaturi de copiii care reprezinta Asociatia culturala "Vis de Artist" vor sustine diferite spectacole in Botosani, la Casa Memoriala "Nicolae Iorga", la Complexul "Lebada", in localitatea Dimacheni, la Hiliseu Crisan, la Roma si la Cristinesti. Actiunile organizate de acest ONG vor fi insotite si de activitati socio-educative, in cadrul carora copiii prezenti vor beneficia de un program axat pe socializare, relaxare, initierea in noi modalitati de joaca – specifice grupelor de varsta, avand ca scop lateral si acela al initierii parintilor in activitati pe care sa le intreprinda alaturi de copiii lor.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top