Stiri

Un nou site de prezentare a Muzeului Civilizatiei Populare “ASTRA” Sibiu

www.muzeulinaerliber.ro Proiectul a fost realizat în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj, finanţarea venind din partea AFCN.

            Anul 2008 aduce noutăţi din punct de vedere informativ în cadrul Complexului Naţional Muzeal „ASTRA” Sibiu, prin crearea unui nou site de prezentare a Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale „ASTRA”, www.muzeulinaerliber.ro . Proiectul a fost realizat în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj, finanţarea venind din partea AFCN.

            Realizarea, de o valoare excepţională, face posibilă vizitarea virtuală a Muzeului în aer liber, iar secvenţele video, evenimentele, prezentarea expoziţiilor din cadrul muzeului, a serviciilor oferite, panoramele sunt doar câteva din şirul de elemente care fac din noul site o prezenţă deloc neglijabilă în spaţiul virtual.

            Situl este structurat pe mai multe planuri: prezentarea istoricului Muzeului, urmată de o descriere amănunţită a sectoarelor tematice şi de vizita virtuală a Muzeului, cu posibilitatea de a admira interioarele din fiecare gospodărie. Prezentarea expoziţiilor şi  a evenimentelor aduce un plus de informaţii culturale, iar, pentru cei care vor să se bucure de serviciile noastre, oferim detalii suplimentare despre activităţi de instruire, dar şi de agrement, cum ar fi: plimbările cu trăsura sau cu sania, jocul de popice, ceremoniile religioase etc.

            O importanţă deosebită a fost acordată secţiunii Forum, spaţiu generos de întâlnire a celor interesaţi de cultură, precum şi celor doritori să facă sugestii de orice fel cu privire la îmbunătăţirea în permanenţă a serviciilor noastre.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top