Stiri

Probleme acces site

In ultima perioada au aparut cateva probleme legate de functionarea siteului nostru. Dupa cateva zile au fost rezolvate. Din pacate unele informatii au fost pierdute.

 

Din 18 septembrie datorita unor probleme tehnice aparute siteul nostru a avut cateva probleme in salvarea informatiilor in baza de date. In 26 septembrie am reusit sa remediem toate problemele aparute insa cu un mic sacrificiu: toate informatiile inregistrate pe site in perioada 19-25 septembrie nu au mai putut fi recuperate.

 
De aceea rugam toti utilizatorii inregistrati pe siteul nostru in aceasta perioada (19-25 septembrie) sa se inregistreze din nou. De asemenea toate articolele adaugate, mesajele pe forum sau comentariile la articole adaugate in aceasta perioada, din pacate, nu mai sunt disponibile.
 
Rugam toti colaboratorii nostri care au adaugat articole sa ni le retrimita pe adresa redactie sau sa le adauge din nou pe siteul nostru.
 
Pentru a reusi sa remediem la timp toate disfunctionalitatile siteului va rugam ca de fiecare data cand intampinati probleme in accesarea acestuia sa ni le trimiteti pentru a reusi sa rezolvam in timp util astfel de incidente.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top