Stiri

În atenţia artiştilor plastici

 

 

 

Grupul MEDIA SINGUR, în parteneriat cu editura GRINTA din Cluj, face cunoscută pe această cale intenţia de a edita un album-catalog al artiştilor plastici contemporani. Editura Grinta va sigura tehnoredactarea şi prelucrarea imaginilor, precum şi editarea finală.

Lucrarea va fi editată într-un tiraj de 300 exemplare, va cuprinde cca. 128 pagini, format 15 x 21 cm ( sau 16 x 23; 22 x 23), cu cca. 72 pagini color (policromie), pe hârtie de 115 gr, lucioasă, cu tipar în relief.

Cei care doresc apariţia în acest album-catalog sunt rugaţi să îşi anunţe participarea cu fotografii ale lucrărilor, cu un scurt CV (text) şi o fotografie personală, precum şi cu acordul asupra participării la costurile de editare, estimate la cca. 8000-9000 RON (incl. TVA). Rugăm de asemenea să fie specificat numărul de exemplare al albumului dorit de fiecare participant, care va putea în felul acesta să-şi facă mai bine cunoscut palmaresul de lucrări în mediile interesate.

Toate detaliile necesare vor fi oferite în anunţurile din următoarele zile. În cazul neacoperirii costurilor de editare a acestui album-catalog editorul îşi rezervă dreptul de a renunţa la proiect.

Pentru precizări, aveţi la dispoziţie adresa de mail dorudancus @ yahoo.com.

Termenul limită de primire a materialelor şi al participării în bani este 31.07.2011.

Vă aşteptăm!

 

Grup MEDIA SINGUR

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top