Stiri

Despre noua editie a revistei Noi,NU!

Din pacate se dovedeste înca odata ca nu reusim niciodata sa ne încadram in termenele pe care ni le propunem în ceea ce priveste Revista Noi,NU!

Astfel, ne-am propus ca urmatoare editie a revistei noastre sa fie disponibila într-un format nou care sa fie în primul rând o noua forma grafica si nu în ultimul rând din punct de vedere tehnic sa functioneze mult mai bine. Dar desi ne-am propus sa va oferim o surpriza placuta ne-a iesit exact pe dos.

Am întârziat cu noua editie a revistei, nu am reusit sa implementam noul format pentru ca unele probleme tehnice chiar nu au putut fi rezolvate în totalitate, astfel încât ne vedem obligati sa amânam pe de o parte noua editie a revistei noastre (care va fi disponibila în acelasi format ca si pâna acum) cât si noul format pe care ni l-am propus.

În aceste conditii ne ramâne doar speranta ca vom reusi sa modificam formatul revistei pâna la sfârsitul anului iar noua editie a revistei (editia Octombrie-Noiembrie) sa fie disponibila începând cu data de 9 noiembrie.

Multumim înca o data tuturor colaboratorilor nostrii care ne-au trimis (fie prin email, fie au adaugat direct pe site) articole pentru noua editie.

În aceste conditii asteptam în continuare propunerile dvs. pentru publicare în noua editie a revistei (Octombrie-Noiembrie 2008) pâna cel târziu în data de 6 noiembrie. Articolele primite dupa aceasta data vor fi propuse pentru publicare în editia urmatoare.

Pentru orice probleme, sugestii, propuneri sau observatii va rugam sa ne contactati cu incredere prin Sectiune Contact urmând linkul:
http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_cbcontact&Itemid=205

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top