Stiri

Balul Burghezo-Muncitoresc

Conform tradiţiei, Club A sărbătoreşte 1 mai, prin BALUL BURGHEZO – MUNCITORESC, o petrecere de 4 zile, care punctează deschiderea Club A Vama Veche. Tot o tradiţie este şi concertul de deschide-te Vama Veche susţinut de Ţapinarii.
Ţinuta „obligatorie” constă în salopetă muncitorească şi basca asortată.

 

Conform tradiţiei, Club A sărbătoreşte 1 mai, prin BALUL BURGHEZO – MUNCITORESC, o petrecere de 4 zile, care punctează deschiderea Club A Vama Veche. Tot o tradiţie este şi concertul de deschide-te Vama Veche susţinut de Ţapinarii.

Ţinuta „obligatorie” constă în salopetă muncitorească şi basca asortată. Cam aşa va fi îmbrăcat şi Dan Finţescu, master of ceremony. DJ-ii Club A vor rula pe toată perioada imnuri patriotice, pentru motivarea populaţiei chemată la defilare şi la întrecerile socialiste de băut. La finele balului, gala de premiere va recompensa cel mai activ muncitor într-ale băutului printr-un  dar special: veioza lui Nea Nicu. Pe bune! Valoare în cash şi sentiment de la Club A!

 

Desfăşurătorul arată cam aşa:

 

Vineri, 28 aprilie, Club A Vama Veche organizează în Club A Bucureşti petrecerea de deschidere a balului. La 4 dimineaţa, pornim în pas de defilare cu autocarele spre Vama Veche. Sunt invitaţi toţi cei care încap în autocare, cu înscriere prealabilă, în catastif, în Club A, pe la începutul petrecerii.

În Vamă, ne aşteaptă foc de tabără, hamsii, vodka moka, la BALUL BURGHEZO – MUNCITORESC  la iarbă verde şi nisip. Pentru cei căzuţi la datorie, oferim şeslonguri de dormit pe plajă – sperăm să nu plouă!

Sâmbătă noapte, Ţapinarii îşi caută aripile în concerul „Pescăruş” – după piesa cu acelaşi nume, al cărui videoclip este realizat din fotografii făcute în Club A Vama Veche, videoclip care rulează de puţin timp pe posturile tv de specialitate.

Luni, la 5 după-amiază, recuperăm ce mai putem din trupe şi ne urcăm iar în autocare. Club A Vama Veche rămâne deschis. Mărşăluim spre Bucureşti, unde avem GALA DE PREMIERE.

Sărbătorim 1 mai muncitoresc, fireşte, prin muncă! Ultima zi a BALULUI BURGHEZO – MUNCITORESC. Printre imnuri şi salopete, decernăm marele premiu pentru cel mai activ muncitor care s-a făcut remarcat şi a spart normele la întrecerile de băut din Vamă.

Marele premiu este o veioză, confecţionată manual din corne de cerb, conţinând flori de colţ, oferită cadou de Colectivul de oameni ai muncii din Combinatul Siderurgic Galaţi, lui Nicolae Ceauşescu, cu ocazia celebrului congres al XIV-lea. Posedă certificat de autenticitate, eliberat de RAPPS.

 

Notă: Înscrierile la locurile din autocare pentru presă se fac de acum.

 
  
Contact:
Gabriela David
PR Manager
0723 379 026
gabi@cluba.ro
www.cluba.ro
 
 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top