Stiri

Revista Noi,NU! un nou format

Aşa după cum vă anunÅ£am de mult timp, într-un final, am reuşit să aducem online Revista Noi,NU! într-un format nou.

Totuşi, din păcate, nu reuşim niciodată să anticipăm toate problemele care pot să apară motiv pentru care momentan revista noastră va mai suporta noi actualizări fiind în continuare într-o continuă îmbunătăţire. Ne bazăm, ca de atâtea ori, în continuare pe înţelegerea dumneavostră si sperăm ca Revista Noi,NU! să fie disponibilă în proporÅ£ie de 100 % în cel mai scurt timp.

Momentan forumul este indisponibil sperând ca în cel mai scurt timp să revină online. O altă problemă este la multe articole mai vechi unde nu apar corect caracterele româneşti acestea fiind înlocuite cu alte semne ciudate. Sperăm ca până la sfârşitul săptămânii viitoare să găsim o soluÅ£ie la această problemă.

Şi pentru ca este posibil ca unele disfuncţionalităţi ale siteului să nu le fi observat vă rugăm ca de fiecare dată când întâmpinaţi probleme în accesarea siteului sau a unei porţiuni din site să ne trimiteţi prin email toate problemele descoperite pentru a reuşi să le remediem în timp util.

Din această cauză încă întâriem publicarea de noi articole. Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis deja articole noi urmând a fi publicate în cel mai scurt timp.Â

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne bazăm în continuare pe sprijinul dumneavoastră.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole Populare

To Top